上一頁下一頁
發新話題

連輸幾舖,唯有係三個男仔fd面前除Tback.............(已更新part 2 #314)

收藏  |  訂閱
789  370.7k

引用:
原帖由 office妹妹 於 2009-8-13 12:50 PM 發表 查看引用來源

我有幾姣唧,老細,你最清楚喇
:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 kenny9453 於 2009-8-13 12:58 PM 發表 查看引用來源

我都想知清楚呀:smile_o11:
有機你試下咪知囉

引用:
原帖由 GONO_jackson 於 2009-8-13 12:52 發表 查看引用來源

:smile_42::smile_42:次次係公司睇妳d post,都要夾埋大比........

不過睇左追左妳既post咁多年都係低既
haha~~
小心夾親佢呀~

引用:
原帖由 office_boy 於 2009-8-13 13:08 發表 查看引用來源
你係office_妹妹, 咁你會唔會同同事攬野咁?

唔會同同事搞

攪到我都想改名叫做'阿飛''.........:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2009-8-13 01:53 AM 發表 查看引用來源
第二個round一開始,阿飛坐我對面玩,另外兩隻死野又好似唔執輸咁坐埋係我對面
佢地三個知道我除左undie,我梗係知佢地想昅到我裡面喇,我一路搖骰盅,對腳一路間唔中小小開合,引佢地望下,佢地既眼光又好齊,我打 ...
妹妹出PART2啦~正呀~
睇得出你當時一定覺得好可惜~
因為第三舖阿飛輸左~:smile_40:
照咁睇黎~你下一次出的POST好有可能會是第二次玩3P的事件:smile_40:
真係睇到人心都動想加入同你一起~:smile_40:

:smile_o05: 女神咁快出part 2 ~~以為要等左一兩排
辛苦晒~~:smile_o05: 好好睇 :smile_o05:
個ending令人心癢癢的:smile_o05:

幾時都係咁激...........

引用:
原帖由 我恨無情 於 2009-8-13 01:48 PM 發表 查看引用來源

妹妹出PART2啦~正呀~
睇得出你當時一定覺得好可惜~
因為第三舖阿飛輸左~:smile_40:
照咁睇黎~你下一次出的POST好有可能會是第二次玩3P的事件:smile_40:
真係睇到人心都動想加入同你一起~:smile_40:  
我都想加入一起 :smile_13: :smile_40:
唔知妹妹班同事返工重有無色迷迷咁昅妹妹呢.........

引用:
原帖由 風流波士 於 2009-8-13 01:13 PM 發表 查看引用來源

有機你試下咪知囉
唉邊有咁嘅機會吖
發下夢就可能有機會:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆