上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.6)

收藏  |  訂閱
1.5k  24.8k

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-31 08:16 PM 發表 查看引用來源

唔知點解小紅你身為女性都可以代天下既男人回答e 個問題,而且重咁肯定:smile_41:

(成虫說過佢犯左天下男人都會犯既錯,大家可以上youtube看看佢點樣比人吊到反晒皮):smile_30:

我唔係罵你,只 ...
Support C-Hing :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-31 08:16 PM 發表 查看引用來源

唔知點解小紅你身為女性都可以代天下既男人回答e 個問題,而且重咁肯定:smile_41:

(成虫說過佢犯左天下男人都會犯既錯,大家可以上youtube看看佢點樣比人吊到反晒皮):smile_30:

我唔係罵你,只 ...
你講以下既個問題嗎??
我有個朋友問我 :男人係咪通常都性行先架?
答:我認識既大部份既男人都唔係lor,講就天下無敵,做就真係唔係個個夠膽。(可能我識d人太善良)
*如果個女人滿足唔到自己
係咪會大扣分?

答:咁要睇個男人有幾愛個女人,淨係講老婆有左bb有幾個月唔做得,滿足唔到個男人,咁唔通個男人要扣個老婆分咩??你過引版睇下個伴娘男,佢老婆大肚佢去偷食,比d師兄姊妹插到pk,咁你就知咩事la。

:smile_o15:
引用:
原帖由 isfish 於 2009-7-31 08:38 PM 發表 查看引用來源
hey "siu hung" and all, i guess this is an interesting "post" =)
引用:
原帖由 shan111 於 2009-7-31 09:04 PM 發表 查看引用來源
support ~~ 有活動預我得唔得先~~
引用:
原帖由 kazumi2009 於 2009-7-31 08:40 PM 發表 查看引用來源
野..原來開左六添啦.... 真後知後覺

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 31/7/2009 09:17 PM 發表 查看引用來源

你講以下既個問題嗎??
我有個朋友問我 :男人係咪通常都性行先架?
答:我認識既大部份既男人都唔係lor,講就天下無敵,做就真係唔係個個夠膽。(可能我識d人太善良)
*如果個女人滿足唔到自己
係咪會大扣分?
答: ...
bonnie妹妹 我對妳係以性行先喎 :smile_47:

妳講果條百佳, 插到嘔哂啲米青出嚟喇!

Good evening Bonnie sister

引用:
原帖由 lipailam 於 2009-7-31 09:20 PM 發表 查看引用來源

bonnie妹妹 我對妳係以性行先喎 :smile_47:

妳講果條百佳, 插到嘔哂啲米青出嚟喇!
耶~你咁直接~
人地都唔知點比反應你好:smile_o05:
果條pk..之前仲開post問老婆有左想要時點解決,跟住就出個咁個post,抵佢比人插:smile_o12:

報到:smile_38:  
hi

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-7-31 09:20 PM 發表 查看引用來源
Good evening Bonnie sister
引用:
原帖由 人笑風生 於 2009-7-31 09:26 PM 發表 查看引用來源
報到:smile_38:  
hi
:smile_o15: :smile_o15:

午安~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-31 09:27 PM 發表 查看引用來源
午安~
小鬼:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆