上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  108.7k

引用:
原帖由 rbj 於 2009-9-27 10:39 PM 發表 查看引用來源
睇左咁多..等我都分享下我而家既情況. (好長個喎...)

我係6月尾..常平識左佢...湖北人.  第一次會到佢...我已經中晒招.  第一晚之後..我問佢如果我今晚唔走..可唔可以再搵佢..佢話ok.  之後我果晚..睇左3-4轉女之 ...
我覺得唔駛再試佢啦...你覺得佢的行為對辦就可以了...如果佢有心收埋...你都唔會咁容易知道...我睇番佢既行為舉動覺得沒什麼問題...你選擇(暫時)相信她吧...:smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-9-28 12:37 PM 發表 查看引用來源

向師兄...你好...:smile_35: ...冇錯...做歡場女子的目的就是為錢...但佢地之前已經有一定的感情基礎...所以我覺得還有少少希望既...:smile_35:
佢地一齊做半年都唔易架了:smile_35: 都真係希望見到有好結果

好好享受這美麗的騙局!用最壞打算接受結果!

引用:
原帖由 rbj 於 2009-9-27 11:58 PM 發表 查看引用來源

首先多謝意見先..

我唔搵佢一排..佢咪會狂搵我...

之後佢冇錢生活唔到...會去番工囉......

但係會試到d咩呢.
甘你想試佢咩野呢?
你可以供給既又係咩呢?

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-9-28 12:28 PM 發表 查看引用來源

希望佢有好結果:smile_35: 不過係歡場做過的都大多都係貪錢的 都唔知咩叫知足常樂
知足?一千同一萬比你會點揀?好難架

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-9-28 05:46 PM 發表 查看引用來源

知足?一千同一萬比你會點揀?好難架
咁又係 佢地好多細細過都無咩錢:smile_39:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-9-28 01:00 PM 發表 查看引用來源

我覺得唔駛再試佢啦...你覺得佢的行為對辦就可以了...如果佢有心收埋...你都唔會咁容易知道...我睇番佢既行為舉動覺得沒什麼問題...你選擇(暫時)相信她吧...:smile_35:
多謝你既意見

佢行為都幾對辨既...

就聽你話...信住佢先...因為我都幾鐘意佢...

rbj兄,好多ching話d囡囡淨係貪$$$,但係我既經驗就唔一定。你信就信,唔信就算。我返左大陸做野已經好幾年,平均每年3-4個女朋友,當中有正經有唔正經啦,而主要都係唔正經多,即係做SN或K既。

而其中大部份既,都係唔貪$$$,最少係我面前,都唔會問我拎$$$,就算係佢地乜野屋企有事、朋友有事,都係佢地自己搞掂,屋租都係佢地自己俾,係好間唔中周轉不靈,我先幫下手。我都係食飯俾下$$$,過時過節過生日、返鄉下,咪先買下野洗下$$$。平均一個月都唔駛用好多$$$係佢地身上,仲有閒$$$自己去玩(要平衡心理 )。反而正經果d女駛我$$$仲多。

所以你而家條女已經好好架喇,為左你唔返工。你自己亦都無謂諗咁多野,盞搞到佢壓力又大,你自己壓力又大。

我自己而家條女係k做坐台,我同佢開始果陣,佢同我話遲下要轉做DJ,轉到今日都未轉。佢仲應承我話唔同客去開房,唉,老實講邊個知......有時都會唔HAPPY,但既然自己控制到,又唔想包養佢(會有好多問題),咁佢鍾意我,我又鍾意佢,咪繼續落去lor。

總之......你自己諗啦。

各位找快樂的師兄...早上好...:smile_o06:

引用:
原帖由 663 於 2009-9-29 12:50 AM 發表 查看引用來源
rbj兄,好多ching話d囡囡淨係貪$$$,但係我既經驗就唔一定。你信就信,唔信就算。我返左大陸做野已經好幾年,平均每年3-4個女朋友,當中有正經有唔正經啦,而主要都係唔正經多,即係做SN或K既。

而其中大部份既, ...
多謝663兄既意見... 聽完你講..我舒服好多.

我都有同樣經驗..我比錢我條船時..有次佢同我講...不如佢去上班...佢發誓話只會坐台..唔會出街.

好似你咁講...邊個知者, 佢話唔想成日用我d錢, 唔想靠我.  唔係話信佢唔過...但係到其時..佢又飲大左, 個客又飲大左, 好多野...都好難控制...所以我都話唔好.  識左佢同佢個妹之後, 對呢種女仔都改觀左好多, 其實佢地都係為生活.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆