上一頁下一頁
發新話題

想蒸d成熟d既女士

收藏  |  訂閱
447  11.7k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-23 04:29 PM 發表 查看引用來源

軟軟地:smile_o08:
有冇咁快軟呀......:smile_47:

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-7-10 04:46 PM 發表 查看引用來源
我30幾歲,178cm高.
如果你悶想搵人陪下,傾下計
只要妳係25歲以上就ok喇
可以用pm傾or.msn傾都得架:smile_o06:
用mouse指我個名有我msn
18歲以上都可以入黎傾架
我over 30 熟晒架喇.. :smile_o05:

引用:
原帖由 sonnielmy 於 2009-7-23 11:32 PM 發表 查看引用來源

我over 30 熟晒架喇.. :smile_o05:
歡迎光臨......:smile_35: 你係男or女....

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-7-23 11:34 PM 發表 查看引用來源

歡迎光臨......:smile_35: 你係男or女....
耶~~~你個post 講明"蒸熟"女呀嘛,
我梗係女啦..:smile_o05:

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-7-23 11:24 PM 發表 查看引用來源

你話你50歲喇...咁你話係唔係老婆婆呢.....
你真係信架....唔制呀:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-7-23 11:25 PM 發表 查看引用來源

有冇咁快軟呀......:smile_47:
咁比你形容重 唔軟咩:smile_o05:

引用:
原帖由 sonnielmy 於 2009-7-23 11:42 PM 發表 查看引用來源

耶~~~你個post 講明"蒸熟"女呀嘛,
我梗係女啦..:smile_o05:
係喎...... 有時d男既都會就入黎架....

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-23 11:58 PM 發表 查看引用來源

你真係信架....唔制呀:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
你講我實信你架.....
乜你講大話架..........

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-23 11:59 PM 發表 查看引用來源

咁比你形容重 唔軟咩:smile_o05:
軟成點先....:smile_04: 唔通好似做俞架咁軟.....

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-7-24 12:44 AM 發表 查看引用來源

係喎...... 有時d男既都會就入黎架....
有男人走入黎咪好囉...
証明你大吸引力:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆