上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 加納[-0.5/-1] 荷蘭[0] 雲佩康靠你了

收藏  |  訂閱
5.1k  247.6k

引用:
原帖由 keey 於 2013-9-25 01:07 AM 發表 查看引用來源
康哥 夜D會悟會再出心水
會!! 1點半前出晒,你地入完貨可以訓:082:

引用:
原帖由 EXE3 於 2013-9-25 01:11 AM 發表 查看引用來源
0;1
恭喜
買唔切:029:
= =我入左2注..就話賠率變.........想跟手黎個大注都唔俾.........狗會真係狗呢招

利爾  1:0 good

頂...........手快快買錯左...
6300        讓球        讓球 星期二 5 奧斯達 (主) 對 卡爾馬 (客)
客 [0/+0.5] @ 1.74 $200        $200.00
6297        讓球主客和        讓球主客和 星期二 3 禾夫斯堡 (主) 對 阿倫 (客)
和 [-1] @ 4.15 $100        $100.00<-----------------@@@!!!!

:ub_shock: 遲左跟唔到

跟唔到=[=[

里爾 2:0

引用:
原帖由 Rcmonk 於 2013-9-25 01:14 AM 發表 查看引用來源
頂...........手快快買錯左...
6300        讓球        讓球 星期二 5 奧斯達 (主) 對 卡爾馬 (客)
客 [0/+0.5] @ 1.74 $200        $200.00
6297        讓球主客和        讓球主客和 星期二 3 禾夫斯堡 (主) 對 阿倫 (客)
和 [-1] @ 4.15 $100        $ ...
可能中呢,但可能性極低:084::084:

引用:
原帖由 eric241456 於 2013-9-25 01:17 AM 發表 查看引用來源
:ub_shock: 遲左跟唔到
已早左成20幾分鐘

引用:
原帖由 personcheung 於 2013-9-25 01:21 AM 發表 查看引用來源
跟唔到=[=[
下場再黎:045::045:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆