上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.6k

引用:
原帖由 freemhk 於 2009-5-29 07:19 AM 發表

做咩呢 ?
感到有點無奈~~

引用:
原帖由 s&a 於 2009-5-29 07:21 發表 查看引用來源

感到有點無奈~~
咁攪笑 ?

不好笑:028:

回覆 3628# freemhk 的帖子

冰冰本來打算訓~ 訓之前上一上0黎...點知見到有人留言留粗口:023:
本來冰冰一向回人都用引用...但確實唔想令大家0既眼睛再受罪重覆再睇呢0的留言~

諗起之前講個"成人身分證"笑話~:096:
0係日本, 男公關俱樂部"男公關"係賣笑唔賣身~~~
而且...名係叫男公關俱樂部~ 好似成人徵友...有成人兩個字...唔通就係同sex有關???:023:
咁成人身分證係咪應該同sex或者暴力有關0架???

MORNING
貓b 返來同大家 say hi

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-29 05:10 AM 發表 查看引用來源
係到我想大家有個聲明,(請唔好當我講笑)因本人近日聽到好多傳言令到本人甚是不悅

{{我想同大家講本人上u仔開post,係純粹想開開心心識多d朋友同埋想有個地方同大家傾計同吹水,
本人並無意思要係個post度搞d咩男 ...
嘩....識你果下已經知啦......
仲講咁多.......:122:

一早回來又係冇哂人嗎?

:023:

引用:
原帖由 freemhk 於 2009-5-29 07:04 AM 發表 查看引用來源

大大隻標題寫住男公關仲話冇意思要係個post度搞男女關係.. 你咪笑大人個口啦.. 你呃d妹妹仔都未夠班啦..
你當人傻定係當你自己傻呀.. 七頭皮...
最撚憎d人扮撚曬無辜咁樣.. 好撚型咩
大大隻名寫住mk仲唔係個低能mk仔.. 你咪笑大人個口啦.. 你扮清高都未夠班啦..
你當人傻定係當你自己傻呀.. mk仔...
最撚憎d人扮撚曬醒水咁樣.. 好撚型咩

>

覺得我老屈? 你又何嘗唔係老屈.,, 了解多d先講野啦

女gar比枝狼牙棒ma:084:
男gar比大枝無比go la:095:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-29 09:51 AM 發表 查看引用來源

大大隻名寫住mk仲唔係個低能mk仔.. 你咪笑大人個口啦.. 你扮清高都未夠班啦..
你當人傻定係當你自己傻呀.. mk仔...
最撚憎d人扮撚曬醒水咁樣.. 好撚型咩

>

覺得我老屈? 你又何嘗唔係老屈.,, 了解多d先 ...
狼仔....貓B姐姐識你咁耐....

你今次係最型的...:023:
我支持你....
外人唔會明白我地呢到D人的......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆