上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.6k

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-29 02:11 AM 發表
狼仔去訓啦~881:027:
我岩岩訓醒...你就去訓^^

晚安

good night la:025:will guys 冰冰;)

係到我想大家有個聲明,(請唔好當我講笑)因本人近日聽到好多傳言令到本人甚是不悅

{{我想同大家講本人上u仔開post,係純粹想開開心心識多d朋友同埋想有個地方同大家傾計同吹水,
本人並無意思要係個post度搞d咩男女關係同d咩曖昧關係甚至係d所為sex關係,我需要既係朋友關係,
如果就算真係同任何人發生男女關係,本人亦都會同大家表明關係,並唔想令到任何人剷生不必要既誤會}}

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-29 05:10 AM 發表 查看引用來源
係到我想大家有個聲明,(請唔好當我講笑)因本人近日聽到好多傳言令到本人甚是不悅

{{我想同大家講本人上u仔開post,係純粹想開開心心識多d朋友同埋想有個地方同大家傾計同吹水,
本人並無意思要係個post度搞d咩男 ...
明架喇~仲未訓?:096:

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-29 05:10 AM 發表

下..勿有人咁衰架!!:046:

引用:
原帖由 celia8110 於 2009-5-29 05:43 發表 查看引用來源
明架喇~仲未訓?:096:
hello

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-29 05:10 發表 查看引用來源

多撚餘啦你.. 解釋即係掩飾..扮咩君子丫~

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-29 05:10 發表 查看引用來源

大大隻標題寫住男公關仲話冇意思要係個post度搞男女關係.. 你咪笑大人個口啦.. 你呃d妹妹仔都未夠班啦..
你當人傻定係當你自己傻呀.. 七頭皮...
最撚憎d人扮撚曬無辜咁樣.. 好撚型咩

:030: :030: :030:

引用:
原帖由 s&a 於 2009-5-29 07:17 發表 查看引用來源
:030: :030: :030:
做咩呢 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆