上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  163.8k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-22 14:53 發表 查看引用來源
果然頑皮!😬
我这个不叫顽皮 我是看不顺眼,是不喜欢,是要把我不喜欢的东西从朋友们的身上消除掉,我的出发点是好的

您的請求來路不正確或驗證字串不符,無法提交。如果您安裝了某種默認屏蔽來路信息的個人防火牆軟件(如 Norton Internet Security),請設置其不要禁止來路信息後再試。

依然不能上传

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-22 16:48 發表 查看引用來源
可是话说回来,老师在我们大家小时候的生活中,真的扮演着举足轻重的角色呢
呢個一來啦, 然而本宮體會到o既, 則係 "識" 唔得於 "可以教"

同樣都係老師, 成件事從頭到未, 最多最多我都係手已經伸左出o黎等阿sir 打落去前幾秒鐘先有少少驚
如果只有第一個阿sir, 好可能今日俾佢罰完, 過兩個星期我又會做返今日一模一樣o既壞事
miss 則係一個相反, 三兩句說話之後, 本宮真係從此再冇做過果件事

don't get me wrong 我唔係怨恨阿sir 借故捧高 miss, 雖然法律已經禁左好耐但我傾向支持體罰o既
改唔改正到都好, 自己做過o既事都應該要找數, 真係誠心懺悔的話受吓苦自己良心仲會好過d 添
但我想講o既係教育方法, 或者呢d 就係做老師o既天份, 有d 懲罰真係只有找數,
另一d 手法卻可以令犯事o既人真正明白點解下次唔應該咁做, 從而變返一個好人

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-22 16:49 發表 查看引用來源
我这个不叫顽皮 我是看不顺眼,是不喜欢,是要把我不喜欢的东西从朋友们的身上消除掉,我的出发点是好的
其實你呢d 叫做精神強姦

肉體強姦係你唔想愛愛, 我卻完全ignore 你o既意願, 淨係因為我自己想然後強行將支棍插入你體內
精神強姦就係原本一件事可以有幾個唔同睇法, 你ignore 左人地o既見解夾硬將自己認為對o既一套apply o係人地身上

惡貫滿盈o既肉體強姦犯, 會話 "頭先你都有爽啫, 我邊算係做錯"
病入膏肓o既精神強姦犯, 就係 "雖然乜乜乜乜乜, 但我出發點都係好o既"

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-22 16:49 發表 查看引用來源
但你未得他們同意嘛!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-22 18:12 發表 查看引用來源

其實你呢d 叫做精神強姦

肉體強姦係你唔想愛愛, 我卻完全ignore 你o既意願, 淨係因為我自己想然後強行將支棍插入你體內
精神強姦就係原本一件事可以有幾個唔同睇法, 你ignore 左人地o既見解夾硬將自己認為對o ...
咁似丁蟹嘅!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-21 21:38 發表 查看引用來源
你意思係蛇蛇好像麗妃娘娘?
她為什麼要罵你?應該不會吧!
大肚婆要早啲休息!晚安!😊
https://www.youtube.com/watch?v=mwz1JRdYb3w

是氣質很像 尤其是這個笑的時候

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-22 18:06 發表 查看引用來源

miss 則係一個相反, 三兩句說話之後, 本宮真係從此再冇做過果件事
我算是掌握到一點妳的說話技巧了
只是從此沒再做*同一件事* 不代表真的變乖
驟眼看起來 就給了人一個吸取了教訓洗心革面的感覺 其實是假的
不做*那一件壞事* 還有千千萬萬個惡作劇 依然每天在進行

引用:
原帖由 katieW 於 2024-2-22 21:12 發表 查看引用來源

我算是掌握到一點妳的說話技巧了
只是從此沒再做*同一件事* 不代表真的變乖
驟眼看起來 就給了人一個吸取了教訓洗心革面的感覺 其實是假的
不做*那一件壞事* 還有千千萬萬個惡作劇 依然每天在進行 ...
K姐果然了解蛇蛇!😬

引用:
原帖由 katieW 於 2024-2-22 21:08 發表 查看引用來源

https://www.youtube.com/watch?v=mwz1JRdYb3w

是氣質很像 尤其是這個笑的時候
原來係似佢!真係幾好喎!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆