上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

:smile_14: 佢08年1月18= =
會唔會耐左D呀
等我挑釁佢先~

引用:
原帖由 BLACKIE@@ 於 2009-6-29 00:35 發表 查看引用來源

點解咁得意既??識朋友出黎唱k都要限男女...唔通.........有下文既@@?
其實我都好鐘意唱k架...不過咁樣....唔係好敢出囉
想去咪講聲LO~扮咩大牌呀:smile_03:
你去, 人地都未必受你啦:smile_03:
比個見意你啦~你自己叫FD陪你去咪得LO,依D野都要人教:smile_03: :smile_03:
幾多男同女你話事~:smile_03:

早呀, 咁多位將會見面的新朋友仔!!!!:smile_o15:

一定見唔到我LO~
我唔去加

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-29 09:43 發表 查看引用來源

新人, 唔知頭唔知路就唔好亂講野, 俾人打都唔知咩事
我唔知你係邊一個人既分身, 特登開個新a/c黎講呢句野

識朋友唔係要張男女, 但一般都最多比例差唔多啦嘛, 唔通一個女仔約全男班好咩, 用吓腦諗啦
你 ...
會俾人打:smile_o04: ...咁恐怖:smile_o03:
都啱的, 始終太多男仔而少女仔都唔係咁好吖!!!

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-29 13:08 發表 查看引用來源

會俾人打:smile_o04: ...咁恐怖:smile_o03:
都啱的, 始終太多男仔而少女仔都唔係咁好吖!!!
點會比人打呀.............
女仔就驚D

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-29 13:18 發表 查看引用來源

點會比人打呀.............
女仔就驚D
hahahaha~~因為開始見到有D罵戰出現,氣氛開始緊張,,,睇我第一次出來都要小心D先得:smile_o06:

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-29 13:22 發表 查看引用來源

hahahaha~~因為開始見到有D罵戰出現,氣氛開始緊張,,,睇我第一次出來都要小心D先得:smile_o06:
仔打女..仔仔英雄救美.....
跟住成班上差館唱K
唔好怪我D想像力驚人

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-29 13:28 發表 查看引用來源

仔打女..仔仔英雄救美.....
跟住成班上差館唱K
唔好怪我D想像力驚人
HAHAHAHA~~到時我會走先,然後搵人保釋你地:smile_44:
咁女打仔...跟住無人幫拖..:smile_04:
條仔自己係醫院拎住個尿壺唱K:smile_30: ~~~人生有個真正朋友的確好極.....

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-29 13:33 發表 查看引用來源

HAHAHAHA~~到時我會走先,然後搵人保釋你地:smile_44:
咁女打仔...跟住無人幫拖..:smile_04:
條仔自己係醫院拎住個尿壺唱K:smile_30: ~~~人生有個真正朋友的確好極.....
我唔去加:smile_35:
女打仔。。。。。。。。。。。。。。。。:smile_19:
D其他仔做勢LO~
入醫院潦女醫生/護士

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆