上一頁下一頁
發新話題

<<小天使........誠徵各方好友來同我傾心事>>第十回

收藏  |  訂閱
746  8.9k

引用:
原帖由 一起快樂 於 2009-5-2 07:51 PM 發表 查看引用來源
有咩......:smile_14: :smile_14:
有你地唔知啫

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-2 07:50 PM 發表 查看引用來源

但點解唔做呢???
有人工高d咪轉工,要生活吖........

我落一落街先
轉頭上來在傾個:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-2 07:49 PM 發表 查看引用來源

我個人應為
男人係現實的動物
只有少數男人例外:smile_45:
禾醜男味例外:smile_44: 冇可能有如花般女友:smile_38:

引用:
原帖由 kyeung男 於 2009-5-2 07:53 PM 發表 查看引用來源
禾醜男味例外:smile_44: 冇可能有如花般女友:smile_38:
你想如花....................做你女朋友:smile_13:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-2 07:53 PM 發表 查看引用來源
我落一落街先
轉頭上來在傾個:smile_38: :smile_38:
我都去食飯先.......:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-2 07:54 PM 發表 查看引用來源

你想如花....................做你女朋友:smile_13:
如煙我想:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 kyeung男 於 2009-5-2 07:56 PM 發表 查看引用來源
如煙我想:smile_38: :smile_38:
都話你要靚女做你女朋友啦

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-2 07:58 PM 發表 查看引用來源

都話你要靚女做你女朋友啦
你又知:smile_30: :smile_30: :smile_38:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-2 07:54 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~~:smile_30: :smile_30:  笑屎左:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆