上一頁下一頁
發新話題

1804309~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~常滿XD

收藏  |  訂閱
743  5.6k

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-4-20 05:36 PM 發表

妳係靚女 wo :smile_13: 好靚 我無相呀,又5like咁send上去 :smile_39::smile_39:
多謝喎...其實雪國呢度個個都好靚女既!你無相就去影張...再唔係你自己畫張都得!

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-4-20 05:36 PM 發表
又開始肚餓喇 :smile_27:
Bo Bo 你無食 lunch 咩?:smile_14:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-4-20 05:37 PM 發表

靚女日日保養先靚 ma
靚唔靚都應該日日保養...

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-4-20 05:40 PM 發表 查看引用來源
Bo Bo 你無食 lunch 咩?:smile_14:
放工去睇下多唔多人~~~ 去買夾餅吃

我有吃 lunch 呀....吃得少囉 :smile_13: 一個 set 都吃唔晒

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-4-20 05:44 PM 發表

放工去睇下多唔多人~~~ 去買夾餅吃

我有吃 lunch 呀....吃得少囉 :smile_13: 一個 set 都吃唔晒
你係少食多餐型....:smile_38:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-4-20 05:39 PM 發表 查看引用來源
多謝喎...其實雪國呢度個個都好靚女既!你無相就去影張...再唔係你自己畫張都得!
咁妳地有bf或老公 ma :smile_41: 我5識畫圖 ar

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-4-20 05:47 PM 發表 查看引用來源
你係少食多餐型....:smile_38:
哈~~ 算係掛 :smile_30:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-4-20 05:41 PM 發表 查看引用來源
靚唔靚都應該日日保養...
所以有咁多靚仔靚女 lor

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-4-20 05:47 PM 發表

咁妳地有bf或老公 ma :smile_41: 我5識畫圖 ar
梗有啦...係爭遲早啫! 用手機拍囉...咁方便!:smile_38:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-4-20 05:49 PM 發表

哈~~ 算係掛 :smile_30:
夾餅係咪裏面有碎花生果啲呀?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆