上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.....PART 6 ....去大倉有回佣收?

收藏  |  訂閱
582  16.0k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-4-16 10:52 發表 查看引用來源
對,多謝留言!:smile_13:
我路過路過.....

still have part4 ....?

copy 個part 4 呢?

要啦..小d酒咁無多人醉丫嘛...跟住拉大隊去搵楊先生搵佢簽名再唔係...咁咁咁囉

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-4-14 08:54 PM 發表 查看引用來源
只怪跟COPY團太多酒飲,當晚真系好多人醉,飲到個個醉晒累事。
我又唔會學人地收加酒錢,小家到無團友。

我好多時都超過筆直,仲要加埋之仔兩支至三支,睇人數而定啦。
好多時我諗住團友開心,啤酒加完一打又一打,唔飲死先至奇。
原來樓主喜歡"老鼠跌落天秤-自稱", 好多時都out budget仲攪咁多團? 真係難為樓主........

咁最近個30幾人團, 有無開芝仔? 以人數來講, 應該有芝仔開, 係唔係? 本來都諗住, 你有你賺就算......我問過紅c聰哥, 佢都話女女坐枱無特飲呢家野.........

賺得其所好啲.....

引用:
原帖由 nissi 於 2009-4-16 11:31 AM 發表 查看引用來源

原來樓主喜歡"老鼠跌落天秤-自稱", 好多時都out budget仲攪咁多團? 真係難為樓主........

咁最近個30幾人團, 有無開芝仔? 以人數來講, 應該有芝仔開, 係唔係? 本來都諗住, 你有你賺就算......我問過紅c聰哥,  ...
關紅C托事咩....張開你的眼..睇清楚D啦...

引用:
原帖由 弓起發財 於 2009-4-16 11:38 AM 發表 查看引用來源

關紅C托事咩....張開你的眼..睇清楚D啦...
你又唔知, 又要對號入座, 要吠你都唔好亂吠啦. 真係攪笑.

引用:
原帖由 nissi 於 2009-4-16 11:31 AM 發表 查看引用來源

咁最近個30幾人團, 有無開芝仔? 以人數來講, 應該有芝仔開, 係唔係? 本來都諗住, 你有你賺就算......我問過紅c聰哥,  ...
開左3支,你黎飲呀?
我地系花刀喎,師父,請問你訓醉未?:smile_30:

引用:

重有呀...以前有人位位收500但係有10幾人去淨係叫得一set芝仔跟住唔比人叫啦..你未聽個咩.....

引用:
原帖由 nissi 於 2009-4-16 11:40 AM 發表 查看引用來源

你又唔知, 又要對號入座, 要吠你都唔好亂吠啦. 真係攪笑.
我成日去點解唔知...清楚都清楚個你啦..傻豬仔黎既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆