上一頁下一頁
發新話題

CP-5 復活性戰 《紅C夾女差D失手》+《夜審小妖精》已加走光相

收藏  |  訂閱
576  33.1k

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-4-15 10:33 AM 發表 查看引用來源

令亞嫂有誤會!!我真係罪該萬死囉!!:smile_42:
不過死都抵!!你一句
好兄弟@@不往我三年又三年都係等呢一句!!!:')
除左雙子條粉皮難講d外 我地幾個都係本住出外靠朋友呢個 凸 (中指)既
女呢家野 cp 最多.... 最怕d精 唔夠用遮

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-15 11:09 AM 發表 查看引用來源

下次唔好比佢飲醉~~!!!:smile_40:
好難唔比佢醉喎, 佢係咁比o的師兄劈, 算啦, 佢醉好過我醉呀!

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-4-15 11:22 AM 發表 查看引用來源

除左雙子條粉皮難講d外 我地幾個都係本住出外靠朋友呢個 凸 (中指)既
Lady兄, o岩聽!

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-4-15 11:15 AM 發表 查看引用來源

五哥@@請受迪仔一拜!!!!:smile_24: :smile_24:
你要拜晒成個cp......因為好多come兄弟~~~:smile_30:

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-4-15 11:22 AM 發表 查看引用來源

雙子條粉皮仲未選擇 1定2喎~~~???:smile_40:

引用:
原帖由 850203 於 2009-4-15 11:22 AM 發表 查看引用來源

努力呀, 迪哥!!! 等你好消息!
多謝你先@@:smile_24:
我會全力以赴>>做到最好!!

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-15 11:11 AM 發表 查看引用來源

放心啦~~~一日兄弟,一世兄弟
一世襟兄弟?:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-4-15 11:37 AM 發表 查看引用來源
一世襟兄弟?:smile_30:
點呀???
田螺咀仲有無搵你????:smile_30:

引用:

唔好話雙子係條粉皮啦!!個個都係我好兄弟!!:smile_38:
五哥,LADY兄,FRANKIE兄更加唔洗講啦@@:smile_44:

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-4-15 11:15 AM 發表 查看引用來源

五哥@@請受迪仔一拜!!!!:smile_24: :smile_24:
哈哈, 你地快d結拜啦~~~:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆