上一頁下一頁
發新話題

4月全接觸,日日都有團(夠3人就成團)有錢佬迷情OL光豬團,450全包,250齊K(第四版)

收藏  |  訂閱
742  9.2k

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-9 12:11 PM 發表 查看引用來源

我老婆今日放假…上左我公司…同佢個fd即係我上司吹水…
探下朋友就係藉口…我覺得係check我多d囉…
咁我點可以唔扮下勤力呀…:smile_45:
咁要做下既

引用:
原帖由 825ftc 於 2009-4-9 11:03 AM 發表
師兄......本人新手想報團但無足夠權限PM你...

please email to me.... [email protected]

thz
呢度唔比留e-mail, 你快d del左個post,唔係比人扣分

r哥收唔收到我pm:smile_46:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-9 12:05 PM 發表
忙左成朝......:smile_27: :smile_27:
我都忙左成朝...係office睇日動...家陣睇緊鋼之鍊金術師...

引用:
原帖由 eddy_ho 於 2009-4-9 12:23 PM 發表
r哥收唔收到我pm:smile_46:
岩岩先上d台, check緊pm, 你地cfm幾多人味, 係唔係比間k房你地自己玩?

5個~
你有冇開團,有就join你

係咪450全包,班友仔話底d

引用:
明碼實價. 飲爆左另外自己加錢姐. 自己玩一次就知係咪真係咁正啦 :smile_30:

引用:
原帖由 eddy_ho 於 2009-4-9 12:28 PM 發表
你無睇頭版介紹團咩? 我聽日未知成唔成團呀,我d團成日最後先知既, 另外同你講多次先, 450人仔包酒店房,1打啤酒, 其他雜費,dj,果盤就咩都唔駛, 如果唔夠酒,就叫k場叫,買一送一,不過免加一, 至於女就2,5,8

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-9 09:00 AM 發表 查看引用來源

咁早起身????:smile_19:
剛睇完波
所以一推

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆