上一頁下一頁
發新話題

芙蓉桑拿真係旺到離晒普(Part II)!!

收藏  |  訂閱
738  50.9k

引用:
原帖由 球迷世界 於 2009-4-15 12:47 AM 發表 查看引用來源
我都係睇左呢度d留言而有感而發遮 ,  講真,  我出黎玩左咁多年,  見盡無數bg ,  個個bg都係諗住搵夠錢就上岸唔做啦,  一搵到幾個熟客肯幫自己"買鐘" ,  佢仲唔加緊 " 冧"  你地班老闆咩?    千祈唔好以為自己好 ...
情到濃時好難講 ... 可能D人大把錢 ... 做下人肉提款機都無所謂 , 反正禁極都禁唔晒

引用:
原帖由 球迷世界 於 2009-4-15 12:47 AM 發表 查看引用來源
我都係睇左呢度d留言而有感而發遮 ,  講真,  我出黎玩左咁多年,  見盡無數bg ,  個個bg都係諗住搵夠錢就上岸唔做啦,  一搵到幾個熟客肯幫自己"買鐘" ,  佢仲唔加緊 " 冧"  你地班老闆咩?    千祈唔好以為自己好 ...
發人心醒!

引用:
原帖由 球迷世界 於 2009-4-15 12:50 AM 發表 查看引用來源

我搵過佢好多次啦,  佢其實唔係好靚,  又唔算好open .  不過有一樣野令我印象深刻,  就係佢對ball ,   堅挺而實淨,  仲好大lin 頭 ..........  好正架 :smile_15:
講得無錯....:smile_30:

你要"私有化" bg ,  仲要係紅牌,  就真係多多錢都唔夠俾佢啦 ,  簡直係無底深潭 !   我每次見到有人幫佢買鐘,  我都暗地裡笑師兄做左傻仔都唔知  ......... 出得黎玩,  何必要咁認真呢 ?   但求自己玩得開心咪算,  唔駛個個爭住俾錢俾bg 架 !

引用:
原帖由 wai_ching118 於 2009-4-15 12:51 AM 發表 查看引用來源

情到濃時好難講 ... 可能D人大把錢 ... 做下人肉提款機都無所謂 , 反正禁極都禁唔晒
真係見唔少,買全鐘,送乜送物!

咁咪做左傻仔啦 ,   又買鐘又買禮物買電話 .......  你估佢會記得你係邊個咩,   人地只會認錢唔會認人架

引用:
原帖由 球迷世界 於 2009-4-15 12:50 AM 發表 查看引用來源

我搵過佢好多次啦,  佢其實唔係好靚,  又唔算好open .  不過有一樣野令我印象深刻,  就係佢對ball ,   堅挺而實淨,  仲好大lin 頭 ..........  好正架 :smile_15:
我未試過呀

有無佢電話呀 ...

同佢傾下私有化細節

引用:
原帖由 球迷世界 於 2009-4-15 12:57 AM 發表 查看引用來源
咁咪做左傻仔啦 ,   又買鐘又買禮物買電話 .......  你估佢會記得你係邊個咩,   人地只會認錢唔會認人架
如果送房產証佢應該會記得我

而家仲會有人話要私有化佢 ?   咪傻啦,  都話左佢有仔咯 ,  而家佢同條仔歎世界 , 都係多得之前咁多位傻佬爭住同佢買鐘,  變相幫佢條仔養女,  咁傻的事都做得出 !         真係唔掩住咀笑都唔得 !

引用:
原帖由 patpat167 於 2009-4-15 12:03 AM 發表 查看引用來源

邊個講架?高嘅有2、10、32、36、51、63、86 全部165cm以上啊!
好在問下芙蓉大師姐,而家咪知道晒囉
呢幾件好似86 最得呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆