上一頁下一頁
發新話題

๑۩۞۩๑徵友舍17๑۩۞۩๑

收藏  |  訂閱
736  4.6k

引用:
原帖由 芝芝女 於 2009-3-31 04:20 AM 發表 查看引用來源
其實我真系幾服跳樓果d人:smile_27: :smile_27: 行出去果步真系要好大勇氣.........
我都有同感......殊:smile_44:

引用:
原帖由 芝芝女 於 2009-3-31 04:17 發表 查看引用來源
不懂:smile_27: :smile_27: 我跳海既話一定浸死我:smile_42:
攪錯呀咁都唔識:smile_39:咁我地要離個海遠啲:smile_39:

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-3-31 04:20 AM 發表 查看引用來源

你果個牙
你果個啊:smile_45: :smile_45: 你有埋讀寫障礙啊:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 芝芝女 於 2009-3-31 04:18 發表 查看引用來源
:smile_30: :smile_30: 可能不嬲刀大細開呢...殊~~~:smile_44:
妳就高低大細邊:smile_45:

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-3-31 04:21 AM 發表 查看引用來源

你有幾後生啊
後生得過我
知你細喇

引用:
原帖由 KI狂人NG 於 2009-3-31 04:21 AM 發表 查看引用來源
攪錯呀咁都唔識:smile_39:咁我地要離個海遠啲:smile_39:
係囉我都想講:smile_30:

引用:
原帖由 KI狂人NG 於 2009-3-31 04:22 AM 發表 查看引用來源
妳就高低大細邊:smile_45:
哈哈,笑死我:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 芝芝女 於 2009-3-31 04:20 發表 查看引用來源
其實我真系幾服跳樓果d人:smile_27: :smile_27: 行出去果步真系要好大勇氣.........
話唔定冼腳呢:smile_39:

引用:
原帖由 芝芝女 於 2009-3-31 04:22 AM 發表 查看引用來源
你果個啊:smile_45: :smile_45: 你有埋讀寫障礙啊:smile_30: :smile_30:
係囉~我鬼咁多病你都唔黎探下我老人家:')

引用:
原帖由 KI狂人NG 於 2009-3-31 04:21 AM 發表 查看引用來源
誇張

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆