上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 耳屎胡

收藏  |  訂閱
745  3.8k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-29 05:07 PM 發表

你爆露左你既秘密.....
:smile_14: ....我同你差幾日咋喎.... ....講錯野TIM......:smile_43: :smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-29 05:08 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: ....我同你差幾日咋喎.... ....講錯野TIM......:smile_43: :smile_30:
你都好後生即...

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-29 05:02 PM 發表 查看引用來源

錯:smile_34:
係佢攬字我
因為我隻手要用黎打字
學 king sir 用聲控呀嗎

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-29 05:06 PM 發表 查看引用來源

知道有演唱會時...我仲係孤獨老人黎架:smile_24: :smile_24:
咁你張飛仲係咪同你媽看先...:smile_46:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-29 05:09 PM 發表

你都好後生即...
你幾時出門口呀:smile_38:
我要走了, 玩得開心D:smile_40: :smile_40: :smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-29 05:07 PM 發表 查看引用來源

今日咩:smile_14:
我都有朋友睇喎, 唔知會唔會坐你隔離呢
我2個fd 坐我一左一右:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-29 05:10 PM 發表

咁你張飛仲係咪同你媽看先...:smile_46:
真係天意...多左張....三個一齊睇

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-29 05:08 PM 發表 查看引用來源

呢個正喎........我都有興趣.....:smile_46:
呢4個邊個有興趣先:smile_30:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-3-29 05:11 PM 發表
我2個fd 坐我一左一右:smile_30:
咁坐你上面...唔係....前面果行先arm
要走啦:smile_43:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-29 05:11 PM 發表 查看引用來源

你幾時出門口呀:smile_38:
我要走了, 玩得開心D:smile_40: :smile_40: :smile_30:
咁你都玩得開心d.....enjoy...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆