上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經♂♀ 異山午 (祝呀六妹生日快樂)

收藏  |  訂閱
748  4.5k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-24 10:18 AM 發表 查看引用來源

啜架仔好d喎...:smile_30:
mor 埋利是先

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-24 10:18 發表 查看引用來源

啜架仔好d喎...:smile_30:
突然間好掛住"架仔"添

我有個fd佢個fd嫁左俾個日本人
生左個好可愛既架仔...........好好玩架

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-24 10:11 AM 發表 查看引用來源

早呀..........利是
mor mor 清清

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-3-24 10:19 AM 發表 查看引用來源
刨刨味味
胡so仔唔使返工:smile_41:

今次咁叻仔呀 ....識去片.:smile_46:.....有冇請槍先....

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-24 10:19 發表 查看引用來源

聽講海膽喎.....
又係日本野任飲任食....
一陣俾禾lo西見到又係度發癲啦,嘿

so:早你既晨晨呀,今晚快d去同我boss拎番d本
聽日去溝馬女啦,嘿

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-24 10:20 AM 發表 查看引用來源

突然間好掛住"架仔"添

我有個fd佢個fd嫁左俾個日本人
生左個好可愛既架仔...........好好玩架
約佢見下, 反下囉....

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-24 10:21 發表 查看引用來源

約佢見下, 反下囉....
係日本呀...............睇黎我今晚都要問我boss拎番d 廿幾人去日本既住宿,機票加零用錢先得

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-24 10:21 AM 發表 查看引用來源

一陣俾禾lo西見到又係度發癲啦,嘿

so:早你既晨晨呀,今晚快d去同我boss拎番d本
聽日去溝馬女啦,嘿
佢一早知....而家排緊期.......
原本話下次飯局北上架啦........不過聽講有個程咬金殺出....

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-24 10:21 AM 發表 查看引用來源

胡so仔唔使返工:smile_41:

今次咁叻仔呀 ....識去片.:smile_46:.....有冇請槍先....
返下午  攪咗成晚:smile_27: 最醒今次

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-24 10:23 發表 查看引用來源

佢一早知....而家排緊期.......
原本話下次飯局北上架啦........不過聽講有個程咬金殺出....
冰個冰個.............???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆