上一頁下一頁
發新話題

係sex shop嘅艷遇 (update the ending 21/3-12:45)

收藏  |  訂閱
574  103.3k

引用:
原帖由 菲立斯 於 2009-3-18 03:53 PM 發表 查看引用來源

咁我去估下啦

應該入到房,發現仲有2條仔,前後3條仔,跟住.........
跟住樓主個fd call樓主...問佢得唔得閒....樓主話e+同緊一個ml...轉頭會同3個ml..(3個都好靚仔..又好高)..樓主個fd就話上黎joie...
之後...:smile_04:

引用:
原帖由 菲立斯 於 2009-3-18 03:53 PM 發表 查看引用來源

咁我去估下啦

應該入到房,發現仲有2條仔,前後3條仔,跟住.........
死啦你~~~死仔

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-3-18 03:53 PM 發表 查看引用來源

醒咩2野先....
好野既..醒多d都好呀..
咁你要幾多呀~~死嘢...貪心鬼

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-3-18 03:56 PM 發表 查看引用來源

咩者....入黎撐場又唔得.....消失囉
呾又冇話唔得...開心都黎唔切喇~~哈哈:smile_35:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-18 04:02 PM 發表 查看引用來源

咁你要幾多呀~~死嘢...貪心鬼
貪心係進步既動力

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-3-18 03:59 PM 發表 查看引用來源

跟住樓主個fd call樓主...問佢得唔得閒....樓主話e+同緊一個ml...轉頭會同3個ml..(3個都好靚仔..又好高)..樓主個fd就話上黎joie...
之後...:smile_04:
繼續呀.......我想聽...哈哈 :smile_47:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-18 04:01 PM 發表 查看引用來源

死啦你~~~死仔
sorry囉,講中左你心裡面想玩d乜:smile_13:

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-3-18 04:03 PM 發表 查看引用來源

貪心係進步既動力
係咩~~

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-3-18 03:56 PM 發表 查看引用來源

咩者....入黎撐場又唔得.....消失囉
兄弟,我陪你:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_43: :smile_30:

引用:
原帖由 菲立斯 於 2009-3-18 04:05 PM 發表 查看引用來源

sorry囉,講中左你心裡面想玩d乜:smile_13:
咪咁大聲tim呀:smile_44: ....知好喇 ~~:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆