上一頁下一頁
發新話題

COPY手記..........7/3曼記報告...PART 2 曼黑洞之小曼玉

收藏  |  訂閱
716  9.6k

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-8 10:31 PM 發表 查看引用來源

我無上呀  :smile_13:
又係紙晶放狗仔呀:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-3-8 23:28 發表 查看引用來源

O拿 你錯啦 我地只不過去做個實地考察

睇下 呢排咩環境遮

最後我地10個人一齊食快餐先經典 重要6個食豬扒 :smile_44:
咁邪呀...唔係呀化...:smile_27:

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-8 11:27 PM 發表 查看引用來源

有邊方面需要upgrade 呀...
都係個D 玩時誇啦啦 上床X那媽 (誇張左) 個D LAW

我覺得唔合格O個隻

引用:
原帖由 明動 於 2009-3-8 23:31 發表 查看引用來源

都唔係既...個樓上bathroom 無特別...

ching 係要行多兩步樓梯
行上行落鍛鍊身體啫
當做 warm up 咁話呀??

團長...當前在線....:smile_44:

引用:
原帖由 隱蔽長者 於 2009-3-8 23:31 發表 查看引用來源

6件豬扒 ...方向村d女上次行過,見到都唔差過喎.
食 fast food 無乜 feel...

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-3-8 06:45 PM 發表 查看引用來源

唔駛多謝喎...啲部長送嘅...唔值錢嘅...
我自已囉多三次一打,共三打,只要團友盡興,無所謂!

引用:
原帖由 leegoffy 於 2009-3-8 23:32 發表 查看引用來源

又係紙晶放狗仔呀:smile_13: :smile_13:
下次帶去勵乘玩郊遊...

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-3-8 23:34 發表 查看引用來源

都係個D 玩時誇啦啦 上床X那媽 (誇張左) 個D LAW

我覺得唔合格O個隻
要撞手神架...:smile_13:

引用:
原帖由 明動 於 2009-3-8 11:31 PM 發表 查看引用來源

都唔係既...個樓上bathroom 無特別...

ching 係要行多兩步樓梯
行上行落鍛鍊身體啫
最慘既係 當你沖完涼 披條毛巾上到床 先發現拎少左野.... 要你落番去個下真係好難受

你都知尋日咩天氣架啦 我冷氣都熄埋.... 跟住重要同條女猜包剪鎚 輸左落去拎

我WIN左架 不過衰心軟.. 最後好似支冷條咁 另類既硬哂...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆