上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】... 神經♂♀ 異異妖

收藏  |  訂閱
743  5.5k

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-3-5 13:33 發表 查看引用來源

家陣睇戲幾多錢一張飛:smile_41:
65-70左右啦...

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-3-5 01:37 PM 發表 查看引用來源

都係唔知乜黎:smile_27:
有錢既人, 先有錢買大象....
咁大象而家要搵人救.....冇錢都救佢唔到
而有錢又持有大象既, 就要煩供唔供股救佢囉..........呢d野, 真係有錢人既煩惱囉...

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-3-5 01:38 PM 發表
mor mor king同各位..
你地d男人真係.........:smile_39: 偷有乜咁好玩呀?
mor mor  邪妮子

你去問下d賊啦...

引用:
原帖由 lualua 於 2009-3-5 01:39 PM 發表

65-70左右啦...
嘩...都幾識搶錢wor..:smile_40:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-3-5 01:39 PM 發表 查看引用來源

但係你講個d都冇忘記個舊既..
有阿奶既時候咪忘囉......冇人冇錢咪屎返黎囉....

早排先有一個, 衰左返黎搵大婆, 大婆唔SHOW佢, 佢就懷疑果老婆勾佬, 斬死老婆個朋友:smile_22:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-5 01:39 PM 發表

有錢既人, 先有錢買大象....
咁大象而家要搵人救.....冇錢都救佢唔到
而有錢又持有大象既, 就要煩供唔供股救佢囉..........呢d野, 真係有錢人既煩惱囉...
大象係咩黎架..:smile_41:

引用:
原帖由 lualua 於 2009-3-5 01:38 PM 發表 查看引用來源

要求?:smile_41: 我睇唔到喎...:smile_30:
你傾得開心就OK卦...

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-3-5 01:40 PM 發表 查看引用來源

mor mor  邪妮子

你去問下d賊啦...
問你地男人都係一樣姐

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-3-5 01:42 PM 發表 查看引用來源

大象係咩黎架..:smile_41:
HSBC..............

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-3-5 13:41 發表 查看引用來源

嘩...都幾識搶錢wor..:smile_40:
所以有時陪老豆好睇早場就抵好多啦...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆