上一頁下一頁
發新話題

♡徵人加入蟲蟲突公隊愛回家株式會社♡(Part440)

收藏  |  訂閱
739  4.8k

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2009-2-19 11:19 AM 發表 查看引用來源

係 ka, 因為真係好大分別, 睇個人要求唶, 其實電視劇集高吾高清有乜所謂
相反, 有d 特別的特集係好令景 o個d 就梗係最好睇高清

而家佢咁吾洗 $$ 播, 等你地班人習慣晒, 到時佢收你地 $$ 都大聲 ...
LOL
原來你都係個陰謀論者黎啵~
哈哈哈~ :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2009-2-19 11:26 AM 發表 查看引用來源

下 :smile_14:  拱都得 :smile_14:

daily record 之bor   借口黎唶, 耍你之ma :smile_39:
daily record 我有啦, 佢地要拍卡架嘛
係 d 出糧紀錄呀 :smile_39: 合約又唔俾我

引用:
原帖由 628kk 於 2009-2-19 11:24 AM 發表 查看引用來源

:smile_44: 唔忙呀!妳呢?
你我宜家玩到咁~ 你話呢 :smile_30:

引用:
原帖由 benjwong 於 2009-2-19 11:29 AM 發表 查看引用來源

LOL
原來你都係個陰謀論者黎啵~
哈哈哈~ :smile_30::smile_30:
喂, t v b 都係生意人, 你估佢而家搞高清吾洗 $$ ka :smile_14:

佢o個個收 $$ 台, 個個月都 sit $$ ka :smile_14:

佢咁做, 梗係有原因 ka la :smile_14:  到時就話有質數的電視, 收 $$ 都好正常唶 :smile_30:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2009-2-19 11:28 AM 發表 查看引用來源

所以我簡黎 buy law :smile_13:  多數想睇的又中意就buy dvd :smile_13:  真係好中意sin buy blue-ray (仲要係時時睇) 睇到抵番晒佢:smile_30:
:smile_40: 我可以借俾妳ma!

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2009-2-19 11:25 AM 發表 查看引用來源

咁個人價值問題的 :smile_13:  有d 好想睇的戲成 3百幾, 我真係吾捨得 :smile_13:

隻隻都成 3百幾4百, 好貴ar :smile_13:
其實如果你唔太趕,買第二輪既戲,都唔係好貴啫~
二百中至尾都有隻嚕~

雖然我習慣買美版~

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-19 11:30 AM 發表 查看引用來源

daily record 我有啦, 佢地要拍卡架嘛
係 d 出糧紀錄呀 :smile_39: 合約又唔俾我
哦哦   長命功夫長命做, 慢慢黎, 做晒咪悶死自己 :smile_44:  慢慢做, 每日做d d law :smile_44:

引用:
原帖由 628kk 於 2009-2-19 11:31 AM 發表 查看引用來源

:smile_40: 我可以借俾妳ma!
又係 wor :smile_40:  我地咁近:smile_40:

有冇戲借黎睇 ar :smile_40:

引用:
原帖由 benjwong 於 2009-2-19 11:32 AM 發表 查看引用來源

其實如果你唔太趕,買第二輪既戲,都唔係好貴啫~
二百中至尾都有隻嚕~

雖然我習慣買美版~
咁計法隻隻都3舊水wor :smile_27: 想羅我條命mei :smile_27:  邊有咁多 $$ :smile_27:

外版 d 聲係令 d ka

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2009-2-19 11:29 AM 發表 查看引用來源

都小小近的

id :smile_41:
嗯嗯~ 遲啲可以一齊食lunch~ 呵

PS HOME個id呀~ 哈哈~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆