上一頁下一頁
發新話題

徵住西灣河(港島東/Island East)既朋友09年第1篇

收藏  |  訂閱
737  7.9k

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-1-26 12:47 AM 發表 查看引用來源

利是逗來利是逗來利是逗來利是逗來利是逗來利是逗來:smile_30: :smile_30:
你比我呀:smile_41:你比我呀:smile_41:你比我呀:smile_41: 你比我呀:smile_41: 你比我呀:smile_41:

大家新春快樂呀...:smile_38:

引用:
原帖由 三哥 於 2009-1-26 00:55 發表 查看引用來源

你比我呀:smile_41:你比我呀:smile_41:你比我呀:smile_41: 你比我呀:smile_41: 你比我呀:smile_41:
我等你先:smile_30: 我等你先:smile_30: 我等你先:smile_30: 我等你先:smile_30: 我等你先:smile_30:

hello good luck ar

恭賀新禧:smile_38: 新年快樂:smile_38:

東成西就,吉星高照:smile_38: :smile_30:

恭喜發財,心想事成

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-1-26 10:17 AM 發表 查看引用來源
恭賀新禧:smile_38: 新年快樂:smile_38:  
你最緊要實係~橫財就手,財運亨通:smile_30:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-1-26 12:45 AM 發表 查看引用來源

係都你先啦~我而家鬼影都冇隻
邊樹有利是啫~~:smile_13:
我幫你搵,一齊搵呀~:smile_40:

引用:
原帖由 三哥 於 2009-1-26 02:04 PM 發表 查看引用來源

你最緊要實係~橫財就手,財運亨通:smile_30:
大家咁話:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆