上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)7

收藏  |  訂閱
749  19.6k

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-28 10:57 PM 發表 查看引用來源

一定吾好...我聽都吾小...好似近排銅鑼灣某間賣潮品牌既shop..揾笨實:smile_42:
你再改都無補於事 啦...CHING....哈哈

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-28 23:08 發表

潮...........1 係 就 揾 "錢"......1 係 就 係 揾 "笨".............哈哈
同事想買呢隻牌子牛仔褲NEIGHBORHOOD....跟本冇折左果D

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-11-28 23:13 發表
荃灣走去銅鑼灣買潮野,of course very (笨實):smile_30: :smile_30:
吾係我 ...旺角.尖咀都有啦:smile_13:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-28 11:11 PM 發表 查看引用來源

有個同事去睇過..跟本冇靚野買
"賤物鬥窮人".......當 拍拖節目嘍......:smile_04:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-28 11:12 PM 發表 查看引用來源

膠碌.. 淨係諗到呢個...(茶
我第1句 就 會講: 快 D 訓 啦.........哈哈 :smile_46:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-28 23:14 發表

你再改都無補於事 啦...CHING....哈哈
頭先揾吾到之ma:smile_22: :smile_44:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-28 11:15 PM 發表 查看引用來源

同事想買呢隻牌子牛仔褲NEIGHBORHOOD....跟本冇折左果D
咁先 堅野.......保值.......哈哈......人1思考, 錢 就無 鳥.........哈哈........

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-11-28 10:45 PM 發表 查看引用來源

乜你又失業呀?
我又係喎......唉, 我失業已經一個月了, 冇份工見得成, 好橙呀!!!:')
DEAR......你之前做咩架???

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-28 23:23 發表

咁先 堅野.......保值.......哈哈......人1思考, 錢 就無 鳥.........哈哈........
:smile_14: .....我有一條..咁咪執到保:smile_04: :smile_30:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-28 11:27 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: .....我有一條..咁咪執到保:smile_04: :smile_30:
你 係 我地 既 寶........你 地 都 係 我既 寶..........

夜 啦........9 9 啦........:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆