上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)5

收藏  |  訂閱
730  17.7k

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-19 09:41 AM 發表 查看引用來源

所以話呢..有幾多人知咁煎蛋係幾好味:smile_30:
忍 唔 住...講......哈哈.......下 下 下 次 去 打 野 戰 嘍~~~~哈哈:smile_04:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-19 09:42 發表

咦......琴晚......你 同 邊 個 咩 咩 果 時......我 咪 咩ING 嘍.........:smile_04:
係bor:smile_14: .....吾記得我地... ....噗:smile_14: ..沉晚你冇同我茶保濕吾怪得今朝塊面咁乾

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-19 09:45 發表

忍 唔 住...講......哈哈.......下 下 下 次 去 打 野 戰 嘍~~~~哈哈:smile_04:
咁野豬一定好大擭

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-11-19 09:45 AM 發表 查看引用來源

woow :smile_40: grade III dialogue?:smile_41:
WILD WILD.....做 咩 咁 "活 躍 "啊??哈哈 :smile_47:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-19 09:46 AM 發表 查看引用來源

係bor:smile_14: .....吾記得我地... ....噗:smile_14: ..沉晚你冇同我茶保濕吾怪得今朝塊面咁乾
哈哈.....晚晚 要 架??好 好....我 儘 量 做 到 啦~~~~

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-19 09:48 AM 發表 查看引用來源

WILD WILD.....做 咩 咁 "活 躍 "啊??哈哈 :smile_47:
Because it is the mating season (交配季節) ma

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-19 09:51 發表

哈哈.....晚晚 要 架??好 好....我 儘 量 做 到 啦~~~~
係先好講:smile_45: .....我隻脚趾都乾 :smile_35:

終於.....無得玩嘍......
出巡....中....

:smile_15:

HAVE A NICE DAY!!!!

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-19 09:57 AM 發表 查看引用來源
終於.....無得玩嘍......
出巡....中....

:smile_15:

HAVE A NICE DAY!!!!
Have a nice day chairlady 66 :smile_38:

小龍女老豆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆