上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【69】

收藏  |  訂閱
738  4.4k

引用:
原帖由 驀然回首 於 1/11/2008 14:43 發表 查看引用來源
你去了解下先啦
又係你話......或者有既
既然我唔信
當然係你去證明俾我睇........點樣"或者有"啦

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-1 02:46 PM 發表 查看引用來源

出面仲有得賣咩..............:smile_03: :smile_03:
大把 ....... :smile_38:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 1/11/2008 14:48 發表 查看引用來源
咁鐘意咩咩咩 :smile_45:
耶..............你家陣叫咩咩意思喎 :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-1 02:49 PM 發表 查看引用來源

耶..............你家陣叫咩咩意思喎 :smile_03: :smile_03: :smile_03:
冇咩咩意思既 , 妳咩咩啦 :smile_30:

咩咩下冇咩人我都係咩先喇

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-1 02:45 PM 發表 查看引用來源

今次到我唔明你講扣d咩咩咩啦........:smile_03: :smile_03:
哈哈哈哈哈到你咩咩咩個陣就知係咩咩咩啦

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 1/11/2008 14:48 發表 查看引用來源
大把 ....... :smile_38:
未check到有果d丫嘛................咁我都仲食緊 :smile_03: :smile_03: :smile_03:

我呀,最愛Mr.Brown有隻膠樽裝既焦糖咖啡
尋日想飲去7仔搵.............竟然冇得賣呀

幾唔開心呀,:')

引用:
原帖由 驀然回首 於 1/11/2008 14:52 發表 查看引用來源
哈哈哈哈哈到你咩咩咩個陣就知係咩咩咩啦
你快d咩番飛仔番黎啦

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2008-11-1 02:46 PM 發表 查看引用來源
食多 d 啦 , 冇病食就強身 , 有病食就健體架 :smile_30:
真係有益架

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-1 02:53 PM 發表 查看引用來源

你快d咩番飛仔番黎啦
佢去左咩咩咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆