上一頁下一頁
發新話題

[財財] 大除夕PARTY! HAPPY NEW YEAR 2009

收藏  |  訂閱
749  7.8k

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-24 11:54 PM 發表 查看引用來源

咪係! 無左個A/C咪開過囉! 一樣咁玩!
所以我無擔心過,淨系一齊呃............................

引用:
原帖由 司馬公安 於 2008-10-24 11:51 PM 發表 查看引用來源

你請就咩都飲啦,不過最好系你最鍾意果樣..................

人奶:smile_30: :smile_30:
衰鬼.........你點知我最鐘意呢樣架

引用:
原帖由 司馬公安 於 2008-10-24 11:54 PM 發表 查看引用來源

呢D咪叫輸經驗囉:smile_03: :smile_03:
咦...........我經驗少嘛

引用:
原帖由 長濃毛明 於 2008-10-24 11:56 PM 發表 查看引用來源

衰鬼.........你點知我最鐘意呢樣架
因為........................我都系男人囉

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-24 11:55 PM 發表 查看引用來源

你唔巧咩? :smile_41:  
放左工都冇得去玩玩:smile_13:

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-24 11:53 PM 發表

我聽日唔駛返! 食完LUNCH就上去玩!
而家上,阿x話等你一齊去唱k:smile_47:

引用:
原帖由 周身骨 於 2008-10-24 11:56 PM 發表 查看引用來源

咦...........我經驗少嘛
老雀又扮新手

引用:
原帖由 長濃毛明 於 2008-10-24 11:54 PM 發表 查看引用來源

哈哈.........睇下到時邊個呃邊個丫
又想玩野唔比錢呀? DJ錢記住一定要比呀!

引用:
原帖由 司馬公安 於 2008-10-24 11:57 PM 發表 查看引用來源

老雀又扮新手
咦..................talk你又唔信:smile_13:

引用:
原帖由 司馬公安 於 2008-10-24 11:55 PM 發表 查看引用來源

唔駛講野,淨系覆POST得啦:smile_04: :smile_04:
啱聽! 因為講野我地都聽唔到!:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆