上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~153

收藏  |  訂閱
752  6.9k

引用:
原帖由 朱大少 於 2008-10-28 11:48 AM 發表 查看引用來源

有幾平先??
我其實每年1月1日都去, 因為'大出血'
上次住新宿華盛頓搭國泰, 三仟幾蚊
不過買嘢就.....:smile_39: 買到破產

引用:
原帖由 PeCk 於 2008-10-28 11:51 AM 發表 查看引用來源

我其實每年1月1日都去, 因為'大出血'
上次住新宿華盛頓搭國泰, 三仟幾蚊
不過買嘢就.....:smile_39: 買到破產
所要真係要諗諗..:smile_13:

引用:
原帖由 朱大少 於 2008-10-28 11:53 AM 發表 查看引用來源

講到我好想去呀 !!!! 諗諗佢呀:smile_38:

引用:
原帖由 朱大少 於 2008-10-28 11:53 AM 發表 查看引用來源

帶3000蚊去買,破產就算啦:smile_30:

引用:
原帖由 cyruski 於 2008-10-28 11:59 AM 發表 查看引用來源

3000蚊去買,破產就算啦:smile_30:
買笑都唔得啦.....:smile_13:

引用:
原帖由 朱大少 於 2008-10-28 12:00 PM 發表 查看引用來源

如果12月頭去, 因為未減價, 所以冇乜嘢好買
應該唔好洗好多

引用:
原帖由 PeCk 於 2008-10-28 12:03 PM 發表 查看引用來源

如果12月頭去, 因為未減價, 所以冇乜嘢好買
應該唔好洗好多
我依家好想食sushi, 燒牛肉, 拉麵........:smile_42:

引用:
原帖由 朱大少 於 2008-10-28 12:00 PM 發表 查看引用來源

睇你要買咩啫,OUTLET買對鞋都係300蚊啫,睇你重量定重質啫:smile_38:

引用:
原帖由 cyruski 於 2008-10-28 12:05 PM 發表 查看引用來源

睇你要買咩啫,OUTLET買對鞋都係300蚊啫,睇你重量定重質啫:smile_38:
咁你係唔係想去, 係我就CHECK價,
叫我日本嗰邊旅行社Partner 幫手買波飛

引用:
原帖由 PeCk 於 2008-10-28 12:07 PM 發表 查看引用來源

咁你係唔係想去, 係我就CHECK價,
叫我日本嗰邊旅行社Partner 幫手買波飛
又無唔去咩先??:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆