上一頁下一頁
發新話題

誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非吹水post,非誠勿入)

收藏  |  訂閱
779  23.1k

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-10-28 09:23 PM 發表

你睇返 wannabe, 下落不明......就知.....
潛水去啫

回覆 373# 的帖子

你茅樹呀?恭喜恭喜!

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-10-18 13:51 發表 查看引用來源
悶得滞,想搞 d 活動,我系女.

>30,對生活有d 要求既,請 PM 我聯絡方式,thx

(入來請表明男or女先.  thx )

非 誠 勿 入

多謝各位支持.......
現暫定下星期6,11月1日,下午1:30,旺角韓式自助燒烤,費 ...
雖然我唔夠秤........但係都support 下:smile_38: :smile_38:
如果可以冇年齡限制就好喇:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Mr.諸葛 於 2008-10-28 10:07 PM 發表
你茅樹呀?恭喜恭喜!
無事
死去活來喇 :smile_30:

我也好想参加烧肉

您好。我也好想参加烧肉。可以吗?
可是星期六我可能2点才可以到。没有问题吧?
我今年38。希望可以结认多点朋友。因为我从外国回来几年,在香港没有什么朋友。
如何联系大家?MSN?kenlam007@h...

回覆 379# 的帖子

我代版主歡迎你啦!
其他野我就話唔到事啦!
唉!個版主都唔知係唔係……:') :') :')

改名﹕就改年年25,好男好女團啦:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-10-28 01:36 PM 發表 查看引用來源

u not going out? or u hv been out aldy?
我帶飯架, 唔想日日出去食, 好煩

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-10-28 07:14 PM 發表 查看引用來源
我返來啦!!!!!!!!

最新情報:今日已落實左我地緣緣會(暫名)成立暨首次聚會地點,經本會長一番'恫'之以情,曉之以" 禮",經理話可以俾我地-----"開房"......:smile_46:

意見調查:你認為初次聚會(任食自助韓燒),係大 ...
開房唔洗加錢....開房啦

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-10-28 07:54 PM 發表 查看引用來源

你,就點避都避我唔到啦 啦........:smile_47:
我點會避你o者
最多唔對路....:smile_43: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆