上一頁下一頁
發新話題

鍾意咁咪咁, 我係Amy (失身紀念日:9月30日)

收藏  |  訂閱
622  68.2k

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-10-1 01:19 AM 發表 查看引用來源
真係諗唔到有咩玩,好Q悶呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
phone....cyber....cam...real.....咩sex都可以玩啦
定係Amy你今晚無心情玩sex game呀~~~~

希望大家唔可介意.....其實我都睇左呢個板有一段時間....都覺得幾好睇....( including those articles and photos)... 但講真...我諗大家都知係呢度有好多野都未必係真....
for instance, 可能真正性別同register ge 性別都唔同.... 既然大家都知有呢個情況... 點解你地仲會玩cyber sex ge? 你唔覺得男同男玩cyber sex 好怪咩?

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-10-1 01:19 AM 發表 查看引用來源
真係諗唔到有咩玩,好Q悶呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
呢個心情 ,
已經大打折扣

引用:
你尋晚明明好HIGH嫁WO

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-9-28 05:00 AM 發表 查看引用來源
早前朋友(fion) 成日上網, 問佢有咩好玩又唔講, 原來就响呢度同人傾計。尋晚同條仔散咗, 無聊聊登記咗玩下。開頭都好地地, 點知今人見有d人係咁話我個friend post張假相話昆人。真係火到起, 果條友 ...
大有大玩,細有細玩。

題外話,最緊要投入

今晚想玩呀?我都訓唔著呀,齊齊玩呀!!

引用:
原帖由 michael123 於 2008-10-1 02:00 AM 發表 查看引用來源
今晚想玩呀?我都訓唔著呀,齊齊玩呀!!
今晚咩9野都唔想玩,反而想學下條衰妹update 下,响p.1,自己睇啦!

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-10-1 02:51 AM 發表 查看引用來源

今晚咩9野都唔想玩,反而想學下條衰妹update 下,响p.1,自己睇啦!
amy~打左咁耐~辛苦晒喎~~~
顏射個part幾正呀!
baby fat一面都係~~~佢都幾識得射呀!

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-10-1 02:51 AM 發表 查看引用來源

寫多D啦:smile_47:

有邊隻貓唔食魚
睇下佢食得過唔過份

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆