上一頁下一頁
發新話題

山區徵友.....第 100 + 42回

收藏  |  訂閱
741  6.0k

引用:
原帖由 陳近南 於 2008-10-2 11:02 PM 發表 查看引用來源

我最擁有的是,錢銀珠寶:smile_13: :smile_30:
未對六合彩...

琴日....夾親隻手....媽咪...問完我有無事之後...叫我今日記得買六合彩...:smile_39:

引用:
原帖由 陳近南 於 2008-10-2 11:05 PM 發表 查看引用來源

咁去滑浪囉:smile_30:

例如呢?:smile_38:
wah....唔好啦...落水前...要佢地簽生死狀..有咩事.....救生員/消防員有權唔救 :smile_22:

am......:smile_27:   等我想想....:smile_13:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-10-2 11:05 PM 發表 查看引用來源

未對六合彩...

琴日....夾親隻手....媽咪...問完我有無事之後...叫我今日記得買六合彩...:smile_39:
做咩咁唔小心呀,冇事丫嘛?:smile_14:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-10-2 11:07 PM 發表 查看引用來源

wah....唔好啦...落水前...要佢地簽生死狀..有咩事.....救生員/消防員有權唔救 :smile_22:

am......:smile_27:   等我想想....:smile_13:
唔係有權,係直接唔理好唔好:smile_30:

引用:
原帖由 陳近南 於 2008-10-2 11:07 PM 發表 查看引用來源

做咩咁唔小心呀,冇事丫嘛?:smile_14:
無事...打字既速度無影響 :smile_34:

係瘀左..腫左....夾到d手指之ma.....

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-10-2 10:53 PM 發表 查看引用來源

我生活最想擁有的是.... 無憂無慮
:smile_46:  人生遠慮、必有近憂喎......

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-10-2 11:08 PM 發表 查看引用來源

無事...打字既速度無影響 :smile_34:

係瘀左..腫左....夾到d手指之ma.....
咁買個聲控,咪得囉

引用:
原帖由 陳近南 於 2008-10-2 11:07 PM 發表 查看引用來源

唔係有權,係直接唔理好唔好:smile_30:
我硬係覺得佢地好自私....:smile_39:

明知碼頭大浪就唔好行埋去啦...睇咩浪...:smile_39:

掛得八號風球...更係有危險啦...:smile_39:

引用:
原帖由 陳近南 於 2008-10-2 11:09 PM 發表 查看引用來源

咁買個聲控,咪得囉
拎番隻手指出黎個時...第一時間係屈下...見郁得..無斷骨..就即係無咩事啦...小小痛之ma..:smile_40:

我俾的士門夾 :smile_44:  山撼左架 :smile_44:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-10-2 11:10 PM 發表 查看引用來源

我硬係覺得佢地好自私....:smile_39:

明知碼頭大浪就唔好行埋去啦...睇咩浪...:smile_39:

掛得八號風球...更係有危險啦...:smile_39:
話時話,你記得返邊個搵我,搵我咩樹未呢,大小姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆