上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【43】

收藏  |  訂閱
737  3.8k

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-9-24 09:10 AM 發表 查看引用來源

仲有埋臨床經驗添bor...

日日食完下午飯換片先市西利ED

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-9-24 08:56 AM 發表 查看引用來源
我中意食麗支:smile_30: :smile_30:
糯米糍

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-9-23 17:10 發表
我借0西比李又点話
衣家黎入市
真系銭多得Zai 摩
畢非達岩岩今日先投資左 5 billions ﹐  佢敢入﹐  你敢唔敢入  :smile_24:  :smile_24:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-9-24 09:07 AM 發表 查看引用來源

事隔兩年拒都未知道點解LA去TO條機票點解咁貴
燃油付加費系未0牙
我系衣辺
旧年買張機票同今年差左100%
一張開2張:smile_45:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-9-24 08:58 AM 發表 查看引用來源
我古都無人0力得過我
我到衣家都0吾知泰国、韓国、尼泊爾等等衣D地方系辺度
不過我知台湾系辺度BOR
韓國係係阿邊個北上,台灣南下...........拐個灣到福建........................沿海到香港..................海南島.................越南.............泰國........................尼泊爾係西藏隔籬

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-24 09:08 AM 發表 查看引用來源
索性再跌...................到恆指5000.........................大家死哂再來過
我仲有D現金系中央度
落到1万我都入市:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-9-24 09:10 AM 發表

下次叫佢唔好 side 錢搭非機啦﹐  坐的士咪得囉  
拒應該吾會再黎架啦..  ..

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-9-24 09:00 AM 發表 查看引用來源

哦....原來係咁既...

咁咪要係新年之前搵定班女返黎囉
唔使搵.................做開架啦................. 茶仲有雨前雨後分................亦有明前明後架

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-24 09:11 AM 發表 查看引用來源
一定通過
所以未話下個月減息LOR

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-9-23 17:17 發表
燃油付加費系未0牙
我系衣辺
旧年買張機票同今年差左100%
一張開2張:smile_45:
除左付加費﹐  仲有就係夠你來回日本香港兩次既距離  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆