上一頁下一頁
發新話題

只招條件好, 素質高的女友,18-33歲又接受我35就得<有第個新post>

收藏  |  訂閱
368  9.9k

引用:
原帖由 inin28 於 2008-12-20 12:16 AM 發表 查看引用來源
過來支持下你 好彩你得廿四頁!如果唔係睇死我:smile_30: :smile_30: :smile_30:
其實我倆都有一些共通點 就係無說自己的優點
其實呢D係要別人慢慢去發掘 自己講出來係無意思的  ...
咦.. 共同點因為妳句說話, 又多左個添..
妳呢句野似係扮足我平時口吻... 抄我架? 哈...

回覆 351# 的帖子

有無人啊... :smile_38:

Merry  Xmas

:smile_40: 第一次入來...hi, 樓主

仲有發現, 你同inin28咁岩同夾, 好心你地唔好哂大家時間.. 快d結婚生仔啦...哈:smile_30:

hi.....just bump in randomly......good luck on this mate.....

btw....u can pass me some of ur "stocks" after u found urs....  

merry xmas....

引用:
原帖由 minbauhead 於 2008-12-24 02:54 PM 發表 查看引用來源

仲有發現, 你同inin28咁岩同夾, 好心你地唔好哂大家時間.. 快d結婚生仔啦...哈:smile_30:
有d咁嘅事 :smile_14: :smile_41: ... 仲未同佢交換msn, 又未見過喎..

引用:
原帖由 clotinc 於 2008-12-24 04:38 PM 發表 查看引用來源
hi.....just bump in randomly......good luck on this mate.....

btw....u can pass me some of ur "stocks" after u found urs....  

merry xmas....
wow, you mean i pass you "some stocks", but only i can get "one"?? ha.. :smile_44:  no way! :smile_30:

引用:
原帖由 minbauhead 於 2008-12-24 02:54 PM 發表 查看引用來源

好.. 咁等我試下約佢出來先... 哈.. :smile_30:

女, 條件不錯, 覺得樓主開既條件非常合理, 但睇完廿四頁之後, 對樓主既感覺怪怪... 亦覺樓主欠缺了些誠意及有點自大... 要考慮...

我既條件合乎晒你既要求wo !!!!!!!!!!!!!!!!!!  yeah !!!!!!!!!!!
不過我都有缺點, 就係好鐘意講大話

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆