上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.4k

引用:
原帖由 hoitat 於 2008-11-22 03:01 PM 發表 查看引用來源

你果陣點搵到個醫生架, ?
其係我好多年前果度發炎,因為唔好意思在公司醫生睇,費時有record
以我之前睇開女醫生...唔好意思
所以去左佢度睇

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-11-22 03:25 PM 發表 查看引用來源

其係我好多年前果度發炎,因為唔好意思在公司醫生睇,費時有record
以我之前睇開女醫生...唔好意思
所以去左佢度睇
咁你係邊到割????

引用:
原帖由 BB~ 於 2008-11-22 03:41 PM 發表 查看引用來源

咁你係邊到割????
係紅磡...醫生既診所

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-11-22 04:23 PM 發表 查看引用來源

係紅磡...醫生既診所
有冇診所醫生電話?

我岩岩割完返到屋企了,晚一點再跟大家分享一下^^

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-11-21 12:25 AM 發表 查看引用來源

唔好信呀
我都係成三個星期沖涼時先敢洗JJ
當然我平時覆診時醫生會幫我洗jj同傷口
我做完手術,醫生第2朝黎睇完我傷口,跟住叫我第3日返去洗傷口, 再隔左3日叫我洗傷口, 一個week 先唔駛包個傷口, 再比d 消腫藥同藥水我浸, 我就抖左成兩個week 先返工, 先至覺得ok, 而家差不過3個week, d 線甩左7成啦, 我諗真係要4-6 個week 先叫好得7788.

引用:
原帖由 paulng 於 2008-11-22 11:33 PM 發表 查看引用來源

我做完手術,醫生第2朝黎睇完我傷口,跟住叫我第3日返去洗傷口, 再隔左3日叫我洗傷口, 一個week 先唔駛包個傷口, 再比d 消腫藥同藥水我浸, 我就抖左成兩個week 先返工, 先至覺得ok, 而家差不過3個week, d 線甩左7成 ...
休息兩個星期~~~,勁喎c hing
我休息兩日就返工了

四個星期完全ok la

我岩岩拆沙布 洗傷口,前面冇咩問題,係後邊拆沙布的時候留血>.<, 想問下其實師兄 如果自己洗傷口,你地一般點做?

引用:
原帖由 真。天星 於 2008-11-23 06:29 PM 發表 查看引用來源
我岩岩拆沙布 洗傷口,前面冇咩問題,係後邊拆沙布的時候留血>.
依我冇自己洗傷口...只係兩三日去醫生度,佢幫我洗

回覆 359# 的帖子

想請問你,你扯個陣會唔會出血,我做完之後第2晚 半夜扯到痛醒,發覺留了不少血=.=  , 另外 醫生只給我藥水要我回家洗,平時就不要包著傷口,褲子也不要穿,會比較好=.=

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆