上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

樓主早晨呀 ! :smile_38:
今日有冇update呀 ?

樓主快d出update啦 ! 等左成朝啦 ! :smile_38:
引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-26 09:39 AM 發表
早晨呀,各位街坊 !

嘩阿sam...你唔係『波』喎...
淨係今朝蒲一蒲...潛足成日....:smile_45: :smile_45:

咩係木魚??咩係金魚??

等我都入黎撐下你先

引用:
原帖由 summer_babe 於 2008-5-26 04:10 PM 發表
咩係木魚??咩係金魚??
我估木魚係用嚟『扑』嘅...
廟宇裡面比僧人唸經扑下扑下嗰啲

至於金魚係用嚟『觀賞』用...
齋睇

詳細解釋要等阿sam 升返上水面先知

各位街坊,我返黎啦 !
唔好意思,因為今日有CASE要親自跟進,所以今日成日都出左機場做野 !

至於summer_babe問的問題 :
木魚 = 賣笑兼賣身 ! 比錢就可以上床。
金魚 = 賣笑不賣身 ! 要上床唔係無可能,但係要"溝",要睇你口才同埋運氣喇 !
*** 通常我地都唔會徙時間,去"溝"D金魚既 ! ***

horlickc兄既解釋99%正確 ! 但其實金魚係可以抽水既,唔係齋睇既 !

***再次對唔住 ! 我今晚會夜D先會出UPDATE ! ***

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-26 05:03 PM 發表
各位街坊,我返黎啦 !
唔好意思,因為今日有CASE要親自跟進,所以今日成日都出左機場做野 !

至於summer_babe問的問題 :
木魚 = 賣笑兼賣身 ! 比錢就可以上床。
金魚 = 賣笑不賣身 ! 要上床唔係無可能,但係要" ...
日頭要去機場
夜晚就去骨場 :smile_30:
深宵再砌幾場:smile_44: :smile_30:

你就爽啦阿 sam :smile_38:

哎 ! 今晚都唔知要做到幾多點......無得砌LU ! :smile_39:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-26 17:13 發表

日頭要去機場
夜晚就去骨場 :smile_30:
深宵再砌幾場:smile_44: :smile_30:

你就爽啦阿 sam :smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-26 05:16 PM 發表
哎 ! 今晚都唔知要做到幾多點......無得砌LU ! :smile_39:
嘿嘿…你都食得禾米多!
你多嘢做累到 GF 無得開餐,罪過罪過!:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆