上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.8k

引用:
原帖由 Chan8888 於 2008-5-3 03:38 PM 發表
講真,如果又無燈,又得你一個祼體的女仔,我會覺得你唔係人囉,sorry呀
haha 正常反應黎既, 但開左燈好易比人發現
係佢地同我傾偈時都咁問我,話咁做好危險,未見過女仔會咁做

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 15:41 發表

haha 正常反應黎既, 但開左燈好易比人發現
係佢地同我傾偈時都咁問我,話咁做好危險,未見過女仔會咁做
你都未講, 當時有無著衫喎 :smile_13::smile_13:

leave lu..ciya

引用:
原帖由 !wrxgc8! 於 2008-5-3 03:44 PM 發表

你都未講, 當時有無著衫喎 :smile_13::smile_13:
我寫件事時已經有講係度享受天體樂, 睇風景啦

反而我覺得咁做無乜問題,一個人又好,一班人又好都無乜問題,鐘意祼體好正常呀,
然而危唔危險就睇個人啦,你識應付的話,又唔怕,都無乜危險呀

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 15:46 發表

我寫件事時已經有講係度享受天體樂, 睇風景啦

我知呀, 但你話佢地見到你時, 即刻著返件外套, 但無 講之後係咪除返嘛 :smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 !wrxgc8! 於 2008-5-3 03:46 PM 發表

我知呀, 但你話佢地見到你時, 即刻著返件外套, 但無 講之後係咪除返嘛 :smile_13::smile_13:
冇呀, 見到佢地時都冇著返衫褲,因為放晒d衫係背囊
就咁褸住外套穿返鞋就跟佢地落帳幕啦

引用:
原帖由 Chan8888 於 2008-5-3 03:46 PM 發表
反而我覺得咁做無乜問題,一個人又好,一班人又好都無乜問題,鐘意祼體好正常呀,
然而危唔危險就睇個人啦,你識應付的話,又唔怕,都無乜危險呀
有時一個人靜靜坐係上面仲安全過落山, 非法入境者多數係匿係山腰既
雖然有唔少次係山頂遇到人,但都係露營人仕多

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 15:50 發表

冇呀, 見到佢地時都冇著返衫褲,因為放晒d衫係背囊
就咁褸住外套穿返鞋就跟佢地落帳幕啦
icic, 返到帳幕就除埋條褸???

你的頭像真正引死人啊!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆