上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  447.1k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-20 10:36 發表 查看引用來源

t back著粉紅色,pat pat又大又圓,咁大引誘真係想插佢
佢著粉紅色都係扮純情,你話插佢就啱曬喇🤭著t-back都係方便你拉開少少就插得,底褲都唔使除

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-20 11:50 發表 查看引用來源

佢梗係姣啦🤭我啲friend叫佢做姣精或者蛇妖㗎🤭簡單啲講就算我同佢落酒吧,佢已經打扮性感飲咗兩杯又鍾意滿場飛撩人(大部分熟客我都識),跟住又返埋嚟我嗰度挨落嚟搵對波頂住我摸下我大髀跟住又話攰啦叫我送佢返屋企,咪 ...
嘩。。。師兄好性福💪🏾🤤😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-20 12:11 發表 查看引用來源
嘩。。。師兄好性福💪🏾🤤😂
雖然個樣就唔係話好靚,但係就係一個大波大蘿怨婦型

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-20 12:16 發表 查看引用來源

雖然個樣就唔係話好靚,但係就係一個大波大蘿怨婦型
正呀。。。正😍夠姣夠淫已經冇得輸😍😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-20 12:23 發表 查看引用來源
正呀。。。正😍夠姣夠淫已經冇得輸😍😆
同呢條女去酒吧真係小心啲🤭🤣

附件

一定係全場焦點啦   , 佢會唔會著超短迷你裙 ?

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-20 16:26 發表 查看引用來源
一定係全場焦點啦   , 佢會唔會著超短迷你裙 ?
佢有著jacket嘅,不過入到酒吧咪show下嘢囉🤣迷你裙都會著不過又唔係超短,好多時都會著貼身短褲包實個籮柚🤭🤭
你話如果我飲醉咗,掉低佢一個人喺酒吧會點呢?🤔🤔

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-20 16:02 發表 查看引用來源

同呢條女去酒吧真係小心啲🤭🤣
小心啲咩呀?師兄😂😂😂

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-20 16:43 發表 查看引用來源

佢有著jacket嘅,不過入到酒吧咪show下嘢囉🤣迷你裙都會著不過又唔係超短,好多時都會著貼身短褲包實個籮柚🤭🤭
你話如果我飲醉咗,掉低佢一個人喺酒吧會點呢?🤔🤔 ...
佢會被挾走🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-20 16:43 發表 查看引用來源

你話如果我飲醉咗,掉低佢一個人喺酒吧會點呢?🤔🤔 ...
一定好多人即刻會照顧佢🫢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆