上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  161.3k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-11 12:44 發表 查看引用來源

哈哈哈哈哈~~~~~ 又唔好咁嚇人!
其他人唔敢講, 做人妻呢一方面我自問就完全唔及小綿羊
起碼人地唔會開口屌老公

PS  佢係土生土長純種o既香港人 ...
你唔係土生土長香港人咩?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-11 11:42 發表 查看引用來源

即係感覺到
都係算啦唔好打咁多, 爛o左就唔靚o架啦 我宜家都係俾腳板底俾老公打比較多
耐唔中一次受訓先打屁股
还是不明白感觉到屁股是怎样的,哈哈哈
现在没人打我屁股,最多就是闺蜜咯,每次见面就要拍我屁股一下,不然就是用手指"点击"我的胸部,死变态

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-11 12:44 發表 查看引用來源

哈哈哈哈哈~~~~~ 又唔好咁嚇人!
其他人唔敢講, 做人妻呢一方面我自問就完全唔及小綿羊
起碼人地唔會開口屌老公

PS  佢係土生土長純種o既香港人 ...
小绵羊也是人妻哦?屌老公是骂老公的意思吗?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-11 13:22 發表 查看引用來源
你唔係土生土長香港人咩?😉
蛇蛇我不知道哦,我的话就不是了。我是纯种Husky,啊不,是纯种马来西亚人

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-11 18:06 發表 查看引用來源
还是不明白感觉到屁股是怎样的,哈哈哈
现在没人打我屁股,最多就是闺蜜咯,每次见面就要拍我屁股一下,不然就是用手指"点击"我的胸部,死变态 ...
噢.....
咁講o既話我咪係死死死死死變態
拍打屁股係我同龜襪們見面o既打招呼方式, 等於 say hello 或者男士之間o既點頭握手
點撃關注人地個胸就好少會咁做, 直接一手揸落去啦
當然係好熟果幾個先會咁做, 會互相揸胸, 會kiss 嘴, 會摸手摸腳, 好似果陣同住果位,
我好中意摸住人地條腿同隻腳睇電視 好滑好舒服唔似得男人咁多毛

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-11 18:09 發表 查看引用來源
蛇蛇我不知道哦,我的话就不是了。我是纯种Husky,啊不,是纯种马来西亚人
你都識講我係蛇 我中意 "咬", 中意翹住人唔放

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-11 18:07 發表 查看引用來源
小绵羊也是人妻哦?屌老公是骂老公的意思吗?
呢個留言我冒住生命危險去出o架

羊咩咩都就快做羊媽媽啦, 如果身份唔係人妻o既話, 咁就真係一個悲劇

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-12 08:09 發表 查看引用來源

呢個留言我冒住生命危險去出o架

羊咩咩都就快做羊媽媽啦, 如果身份唔係人妻o既話, 咁就真係一個悲劇
咁你一早知佢係人妻架啦!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-12 08:18 發表 查看引用來源
咁你一早知佢係人妻架啦!😉
咩啫, 咁husky 妹問人地係唔係人妻 (即係結o左婚), 我話人地都快做媽咪囉, 仲未婚o既話就即係發生o左一d 唔係咁好o既事咁解啫

寸嘴o左少少, sor9ry 啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-12 09:00 發表 查看引用來源

咩啫, 咁husky 妹問人地係唔係人妻 (即係結o左婚), 我話人地都快做媽咪囉, 仲未婚o既話就即係發生o左一d 唔係咁好o既事咁解啫

寸嘴o左少少, sor9ry 啦 ...
咁又唔駛!咁你答話係人妻咪得囉!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆