上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 4

收藏  |  訂閱
750  30.5k

Agree !
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 10:29 發表

我個人唔鐘意做作扮o野!
淫咪淫囉,唔洗扮淑女喎.............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 10:29 AM 發表

我個人唔鐘意做作扮o野!
淫咪淫囉,唔洗扮淑女喎,最緊要我bf鐘意我夠淫.............
我都好鐘意:smile_47:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 09:52 AM 發表

無乜o野!多謝你地既關心.............
亦同時希望大家可以珍惜眼前人!包括所有朋友親人!
希望你冇乜事LA
最緊要開開心心.

引用:
原帖由 manppp2004 於 2008-4-28 10:31 AM 發表

希望你冇乜事LA
最緊要開開心心.
發生左d野!有d感觸................:smile_39:
無乜事啦!多謝關心..............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 10:25 AM 發表

淫都唔係乜o野罪惡喎!
我都承認自己上到床就好淫架...............
上到床淫係好事黎架,我相信每個男人都想身邊個女人係咁~

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2008-4-28 10:34 AM 發表

上到床淫係好事黎架,我相信每個男人都想身邊個女人係咁~
都未必每個男人會接受到架..............:smile_39:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 10:36 AM 發表

都未必每個男人會接受到架..............:smile_39:
唔會掛~
不過我都聽過有男人真係唔鍾意做愛~

回覆 #356 jickfa 的帖子

女人唔淫,男人唔愛:smile_44:

其實要收收埋埋自己都好辛苦!
何不坦坦蕩蕩咁想做就去做呢.............

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-4-28 10:43 AM 發表
女人唔淫,男人唔愛:smile_44:
有男人話,娶妻係求淑女..............:smile_45:
二奶或者情婦就係要淫婦..............:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆