上一頁下一頁
發新話題

22/4 Ladybaby~新post(完全KO我~part 2)

收藏  |  訂閱
446  11.3k

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 01:46 AM 發表

傻瓜^^小病是福,5係小病既,又有咩機會比人去照顧妳^^
或者啦......................:smile_13:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 01:47 AM 發表

bye CK哥哥..............
係咁BB而家有冇見累??今日晏就有冇訓教教??

咁快又去左4版~~~ :smile_14:

好快啊~~~

大家傾緊咩呢??? :smile_41:

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 01:50 AM 發表

係咁BB而家有冇見累??今日晏就有冇訓教教??
有D啦......下晝有野做呀!:smile_13:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 01:47 AM 發表

係?或者啦..............:smile_13:
^^ 傻瓜,叫人地5好諗咁多,自己又擔心咁多....

其實妳病左,好多人都會擔心妳

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-26 01:51 AM 發表

好快啊~~~

唔~~有好消息,聽日CK會有相相睇~^^

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-26 01:51 AM 發表

好快啊~~~

妹妹返黎啦!!!!!!!

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 01:52 AM 發表

係啊~~~

我都會擔心......... >.<

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 01:51 AM 發表

有D啦......下晝有野做呀!:smile_13:
乖既小朋友要聽人講,所以BB都要早點休息^^

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 01:52 AM 發表

咁下次病唔講俾你地知啦,費事你地擔心啦!:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆