上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-14 17:08 發表

佢可能鐘意我地d過來人有經驗掛
我所知有 D 男仔係會LIKE 有經驗的女人, 佢地認為咁樣技術好, 玩得HIGH
同埋心態已經無乜所謂

引用:
原帖由 manppp2004 於 2008-4-14 05:16 PM 發表

咁希望你地開開心心.

等閒報告下戰況我地知...:smile_40:
好呀...............

回覆 #346 jickfa 的帖子

識得調情係好重要,我女朋友就唔係咁識呢樣:smile_39:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-4-14 05:16 PM 發表

我所知有 D 男仔係會LIKE 有經驗的女人, 佢地認為咁樣技術好, 玩得HIGH
同埋心態已經無乜所謂
大家互相配合啦..............
邊個做主動都無所謂...................

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-14 17:12 發表

呢樣又真係心情唔同架!
唔洗晚晚自己一個人對住間屋唔知做乜好................
即係今晚佢會去你HOME 啦 :smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-14 05:22 PM 發表

多D 女伴好似你咁就好.:smile_40:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-14 05:12 PM 發表

呢樣又真係心情唔同架!
唔洗晚晚自己一個人對住間屋唔知做乜好................
寂莫時來一個伴 ,  唔駛胡思亂想 .

是這年青人把握好 .  乘虛而入 . :smile_30:

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-4-14 05:20 PM 發表
識得調情係好重要,我女朋友就唔係咁識呢樣:smile_39:
唔知點解好多係埋一齊耐左就越黎越無左個feel:smile_39:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-14 17:22 發表

咁當然啦, 性愛唔係一個人可以成事架嘛
最重要玩得開心 & 享受

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-4-14 05:22 PM 發表

即係今晚佢會去你HOME 啦 :smile_44::smile_44:
一個人對住間屋好無聊架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆