上一頁下一頁
發新話題

bf搞到我潮吹..好high!

收藏  |  訂閱
485  45.6k

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-3-24 11:59 PM 發表
不過.....妳bf 都唔錯啦....又令妳high..又舒服.

妳又愛佢
愛就冇咩喇..
同佢又好似sp咁囉

點會呀~ 佢應該好愛妳ga.

妳去左aus..佢都等妳啦..rite?

妳都miss 佢啦

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-3-25 12:07 AM 發表
點會呀~ 佢應該好愛妳ga.

妳去左aus..佢都等妳啦..rite?

妳都miss 佢啦
你又知, 你又唔係佢?
床上都開心既..
而且佢返過大陸...都唔知佢有冇上去玩過!

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-25 12:03 AM 發表

愛就冇咩喇..
同佢又好似sp咁囉
咁你唔搵個另一個BF? :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 carreras 於 2008-3-25 12:10 AM 發表

咁你唔搵個另一個BF? :smile_13: :smile_13:
始終都有感情...
唔係咁易散...有愛...但唔係好勁果隻...:smile_39:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-25 12:13 AM 發表

始終都有感情...
唔係咁易散...有愛...但唔係好勁果隻...:smile_39:
衰D講句, 暫時未有人令你動心...

或者咁講, 耐左唔係有愛情, 而家感情

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-25 12:13 AM 發表

始終都有感情...

引用:

始終都有感情...

引用:

始終都有感情...

引用:
原帖由 carreras 於 2008-3-25 12:15 AM 發表

我問心唔靚女...
但都keep住有人追...
係有人令我動心...但始終同bf有感情..
好難再重新放感情落去...
其實係我怕左拍拖...未試過拍拖拍到成日喊..成日嗌交
我得返好少信心去克服咋...盡力喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆