上一頁下一頁
發新話題

與老婆的閏中密友搞上了....(真實故事)

收藏  |  訂閱
784  219.6k

俾妳講到我條巨物都彈起啦!:smile_47:  
乜真係止到妳咁多嘢咩?還有嗎?:

唔 ~ :smile_44:
你好衰架 ~~明知故問嘅

妳試過妳就知咩叫做短小精幹!  
有時心靈上既比肉體上更重要!
到妳覺得有喱個需要既時候妳就明白o架啦!
到時妳就記得我o架啦!

我只不過係師奶仔一個!
乜嘢心靈上、肉體上!呢啲咁高層次嘅嘢我真係唔係好識!:smile_42:
可以舉一兩個例子嗎?:smile_41:

you see for yourself
妳自己看看

我未有咁本事,可以隨便看看就知您有幾大噃!:smile_14: :smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-8-21 13:55 發表
妳試過妳就知咩叫做短小精幹!  
有時心靈上既比肉體上更重要!
到妳覺得有喱個需要既時候妳就明白o架啦!
到時妳就記得我o架啦!

我只不過係師奶仔一個!
乜嘢心靈上、肉體上! ...
即係話妳凈係要八吋就夠晒!喱D就係肉體上.
如果仲有其他,果D就可能係心靈上,明唔明!
丫仲有,妳就算係師奶仔,
都係一個師奶仔女神.:smile_47:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-8-21 01:46 PM 發表
俾妳講到我條巨物都彈起啦!:smile_47:  
乜真係止到妳咁多嘢咩?還有嗎?:

唔 ~ :smile_44:
你好衰架 ~~明知故問嘅
我鍾意聽妳嘅淫聲浪語!:smile_47:
更加喜歡看妳寫的淫詞浪句!:smile_46:
我要妳自己講!:smile_22:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-8-21 14:28 發表

我鍾意聽妳嘅淫聲浪語!:smile_47:
更加喜歡看妳寫的淫詞浪句!:smile_46:
我要妳自己講!:smile_22:
肉麻!:smile_34:
不過我都中意!:smile_47:

即係話妳凈係要八吋就夠晒!喱D就係肉體上.
如果仲有其他,果D就可能係心靈上,明唔明!
丫仲有,妳就算係師奶仔,
都係一個師奶仔女神.:smile_47:

河仔嘅八吋的確令我得到肉體上嘅滿足!呢個我明!
至於你話嘅其他嘢?
有次河仔同我講過一番話,佢話:可能我哋將來係唔會有結果!但係有機會可以同妳相處嘅時候,我都會令妳成為最開心、最快樂嘅女人!
我聽完之後,感覺就好似同初戀情人談戀愛一般!咁樣算唔算係心靈上嘅嘢呢?:smile_41:

至於你話嘅其他嘢?
有次河仔同我講過一番話,佢話:可能我哋將來係唔會有結果!但係有機會可以同妳相處嘅時候,我都會令妳成為最開心、最快樂嘅女人!
我聽完之後,感覺就好似同初戀情人談戀愛一般!咁樣算唔算係心靈上嘅嘢呢?

absolutely right!:smile_38:
完全正確!就係喱D喇!:smile_38:
真係冇辦法我地D男人老狗林D嘢都一樣.:smile_30:
河仔你係得嘅!:smile_38:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-8-21 02:25 PM 發表
you see for yourself
妳自己看看

我未有咁本事,可以隨便看看就知您有幾大噃!:smile_14: :smile_14: :smile_14:
yes you have the ability, not only your body, but your mind as well
妳有很大的本事. 不但是身體

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-21 03:08 PM 發表
至於你話嘅其他嘢?
有次河仔同我講過一番話,佢話:可能我哋將來係唔會有結果!但係有機會可以同妳相處嘅時候,我都會令妳 ...
agree with all my heart and soul

no wonder amm2003 only sticks to edcry,

heheha, we can't compete with him, so just let's us sit and read their stories, ok ?

i just came back from china, damn hot, maybe due to typhoon is approaching

so all you guys/gals watch out, ok ? as this one is quite severe

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆