上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.4k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-5-22 07:04 PM 發表

又出黎咬人?:smile_30:
你條契弟係咪比人踢爆你吹水作嘢, 而家潛左水呀, 吾敢出嚟見人!!!正狗撚:smile_30: :smile_30: :smile_30:

沉船區係俾沉左船嘅師兄交流~你唔好喺度嘈交搞事啦:smile_39:

其實睇到大家在討論呢一個topic,我都講下自己0既野.同好多朋友一樣, 我都係0係夜場認識了現在的女朋友.其實起初真係唔知點,好驚…想左成兩個月先敢搵佢.身邊朋友都覺得我好傻.覺得呢段感情跟本無結果.搵左佢之後,大家原來由認識果一刻已經有感覺,後來大家開始拍拖,開始時,大家成日吵架.其實係大家未了解大家生活同背景.自己就成日猜疑佢會唔會有男朋友.會唔會唔係真係喜歡自己.好多愛情如果有猜忌,就一定唔會長…不論係同咩人一齊…好多朋友覺得大陸女仔都唔係真心,但係大家有無換一個角度睇.係唔係一早自己已經label左佢同自己係唔同階級的人.佢講0既野就一定假呢? 如果曾經有咁諗,當初又點解要同佢一齊.我同我女朋友,已經過晒呢d野,我好喜歡佢…佢又好喜歡我..因為佢為我煮飯..佢為我放棄好多野…好多0既野…其實係要用個心去感受..如果成日左諗加諗…我估0係呢d朋友角度 “愛情已死”. 我希望大家領略呢首歌0既歌詞:
不問你為何流眼淚 不在乎你心裡還有誰       
我再也不願見你在深夜裡買醉
請讓我給你安慰 不論結局是喜是悲       
不願別的男人見識你的撫媚
走過千山萬水 在我心裡你永遠是那麼美
你該知道這樣會讓我心碎
既然愛了就不後悔(就無怨無悔)       
答應我你從此不在深夜裡徘徊
再多的苦我也願意背       
不要輕易嘗試放縱的滋味
我的愛如潮水 愛如潮水將我向你推        你可知道這樣會讓我心碎
緊緊跟隨 愛如潮水它將你我包圍

引用:
原帖由 alexbabe 於 2008-5-23 13:39 發表
其實睇到大家在討論呢一個topic,我都講下自己0既野.同好多朋友一樣, 我都係0係夜場認識了現在的女朋友.其實起初真係唔知點,好驚…想左成兩個月先敢搵佢.身邊朋友都覺得我好傻.覺得呢段感情跟本無結果.搵左佢之後,大家 ...
師兄呢隻係"愛如潮水"撈亂再撈亂喎....

色即是空也:smile_30:

其實大陸都有好女仔, 不過係比人玩得多介心重....
同香港男仔一樣...比女玩得多, 都會懷疑多D...

引用:
原帖由 siuho345 於 2008-5-18 10:59 PM 發表
上個月同個fd 去唱左一次k, 其實大家都係第一次去, 我地都有帶女上房, 不過我個fd 就冇攪佢。番左香港之後我個fd 話鍾意左個女仔, 咁樣係唔係已經叫沉左船?
如果大家可以再接觸到就沉緊啦,正所謂留精不留情兄弟,祝你好運!

引用:
原帖由 中國一 於 2008-5-24 17:45 發表
如果大家可以再接觸到就沉緊啦,正所謂留精不留情兄弟,祝你好運!
唔見師兄好耐喎:smile_03:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-5-25 03:15 AM 發表

唔見師兄好耐喎:smile_03:
因為呢期,沉緊個山東MM,係珠海.

引用:
原帖由 alexbabe 於 2008-5-23 01:39 PM 發表
其實睇到大家在討論呢一個topic,我都講下自己0既野.同好多朋友一樣, 我都係0係夜場認識了現在的女朋友.其實起初真係唔知點,好驚…想左成兩個月先敢搵佢.身邊朋友都覺得我好傻.覺得呢段感情跟本無結果.搵左佢之後,大家 ...
c hing我跟你d case差不多,不過我在港有老婆..而現在女友有7個月孕...頭痕

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆