上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
1.5k  400.7k

Bro,

Your love story just like 阿丹日記 but very good.

Continue.

:smile_43: :smile_38:

估唔到咁快就大結局
嘿~~~好唔使得的一種感覺比到我~~~!

引用:
原帖由 pt2007wendy 於 2007-9-18 12:17 AM 發表
我今次第一次係呢個新post發貼嫁
好難得我撞到樓主yoyo姐未off喎
唔知樓主重記唔記得我呢?!:smile_39:
不過記唔記得都唔重要......  原來樓主同yoyo姐咁熟嫁.....呵呵(打情罵悄)唔好鬧我呀!
我 ...
god:smile_27:  我同佢冇關係架:smile_42:

引用:
原帖由 walter74 於 2007-9-18 01:09 AM 發表

我贊同..如果你的故事用書面語寫,可能無現在咁傳神..

樓主..我點叫你呢??還有,你的工作是什麼??還在郼間公司工作嗎??
就叫我forssell拉~~~有睇開足球既都應該知呢個係邊個~~
walter你呢,講既野好似比較成熟甘,但你唔似大我好多喎

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-18 01:18 AM 發表

就叫我forssell拉~~~有睇開足球既都應該知呢個係邊個~~
walter你呢,講既野好似比較成熟甘,但你唔似大我好多喎
O..FORSSELL..我都幾鐘意佢~~

我成熟??HAHA..我今年32..可能係我好細個開始出嚟做野(13), 又係外國一個人生活過..所以諗野可能同我同年既人唔同

喂~~你仲未答我你係做邊行喎....:smile_38:

樓主,今次完左之後,會唔會打算開番個blog
將全部內容記低之餘,再打更多你地既事.
大家都好想知,例如你同sara問開始拍拖...等等

依家都甘多觀眾,唔駛怕個blog無人去啦.

回覆 #347 walter74 的帖子

十分同e你既講法~~!
我第一次比個fd介紹入左黎泥睇版主所打既呢篇野到而家~~!
好深刻,都好線冒版主~~!哈哈~~~:smile_30:
可以比你一生之中遇上三個好知己~~!線冒你啊~~~版主~~!

引用:
原帖由 mathrewc 於 2007-9-18 01:33 AM 發表
樓主,今次完左之後,會唔會打算開番個blog
將全部內容記低之餘,再打更多你地既事.
大家都好想知,例如你同sara問開始拍拖...等等

依家都甘多觀眾,唔駛怕個blog無人去啦.
同e~~支持~~!版主~~~完左後我地都唔知點算啦~~~!
日日上黎追己經上左引啦~~!唔上好唔自在咁~~!
版主~~!完左後支持你開多個po出黎~~!打下d野比我地繼續追~~~!
同有一個可以消閒既地方啦~~!

嗚嗚~咁快大結局呀~
今次呢2集睇到我喊埋出黎啦~
唔知大結局會唔會更加感人呢~?
支持樓主將呢個咁真實既故事發揚光大~
等多d人睇到就好啦~

引用:
原帖由 walter74 於 2007-9-18 01:26 AM 發表

O..FORSSELL..我都幾鐘意佢~~

我成熟??HAHA..我今年32..可能係我好細個開始出嚟做野(13), 又係外國一個人生活過..所以諗野可能同我同年既人唔同

喂~~你仲未答我你係做邊行喎....:smile_38:  
我都 係做文職~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆