上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  186.0k

大家好, 我有幾個問題想問大家.. 希望大家可以幫幫手解答:smile_40:
我宜家15歲, 扯左同未扯都反唔哂, 扯左反到1/3到(之後有d緊同痛)
未試過反哂, 平時都冇理佢, 唔會去反佢
清潔方面會洗下, 但係唔會反太開(未試過發炎)
今日用手一掂就有d痛, 超敏感
問題::
1. 有咩方法可以冇咁緊? (拉開會有小小痛)
2. 點樣可以令佢冇咁敏感? (沖涼用水直接沖佢會痛)
3. 如果唔割既會有咩影響? (到宜家都未試過發炎)
4. 如果遲d反到成個頭出黎係咪唔洗割? 會唔會有咩問題?
5. 如果要割既話最好幾時割? 過多幾年有冇問題?

因為要番學既關係唔係太想割, 而且突然間要拎幾千出黎都可能有d問題
感謝各位大大的回答:smile_42:

引用:
原帖由 hongkongese 於 2008-3-25 04:06 PM 發表
大家好, 我有幾個問題想問大家.. 希望大家可以幫幫手解答:smile_40:
我宜家15歲, 扯左同未扯都反唔哂, 扯左反到1/3到(之後有d緊同痛)
清潔方面會洗下, 但係唔會反太開 ...
每日洗操時搵水淋下,
日子耐左敏感度會降,皮會鬆,慢慢越拉越露得多
到時搵手掂都唔覺痛
如果你完全番到個頭出黎
就唔洗一定要割

引用:
原帖由 ykgen 於 2008-3-25 10:00 AM 發表
大家好!
小弟有個疑問即系如果沒有割包皮的男仔龜頭會比較敏感嗎?

因為本人可能有包皮,所以每次系做個時就會好快完事。。。 最慘就系每當我gf做女上男下時,更快玩完 :smile_42:
問過人,佢話絕對係

引用:
原帖由 hongkongese 於 2008-3-25 04:06 PM 發表
每日慢慢拉後包皮, 等包皮慢慢放鬆就可以反到.

引用:
原帖由 ykgen 於 2008-3-25 10:00 AM 發表
大家好!
小弟有個疑問即系如果沒有割包皮的男仔龜頭會比較敏感嗎?

因為本人可能有包皮,所以每次系做個時就會好快完事。。。 最慘就系每當我gf做女上男下時,更快玩完 :smile_42:
係會敏感d.
咁你做時, 開始唔好太激啦

多謝大家回應。。 看來下次我要慢慢來。。 吾可以太急進了。。 :smile_22:

甘要點樣先至可以克服裡個問題呢 ﹙割包皮以外﹚?

引用:
你好,以前我大概你這樣年紀時都系包皮蓋住。。
我的方法就系每當沖涼時﹐ 用沐浴露慢慢洗下龜頭,慢慢拉下包皮。。 舊之就會成功完全拉下去了。。 吾洗擔心。。

引用:
原帖由 ykgen 於 2008-3-26 11:11 AM 發表
多謝大家回應。。 看來下次我要慢慢來。。 吾可以太急進了。。 :smile_22:

甘要點樣先至可以克服裡個問題呢 ﹙割包皮以外﹚?
帶番個套多層野應該會好d

當扯旗扯盡時,條野係咪會長過塊包皮
條野係咪自動會從包皮中突出來
如果不突出來,係咪表示包皮過長

我 2X歲
未扯旗可以反但都要用D力先得。。
反得耐個頭會青青咁。。超驚
家計會排期要半年咁耐呀?!  $3000...  我afford唔起wor :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆