上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  44.0k

咁多位巴打多多指教...

我之前留都留過言架...希望大家交流下...

我最近都玩緊qq...

我都知第一次就想攪野係好難...慢慢扣下...氹下都會...

但點知條女咩樣...係唔係玩親都要視頻先有保障架...

以後小子都多的上來同各位巴打傾多的...學多野先...

引用:
原帖由 魚魚小子 於 2007-7-22 00:53 發表
咁多位巴打多多指教...

我之前留都留過言架...希望大家交流下...

我最近都玩緊qq...

我都知第一次就想攪野係好難...慢慢扣下...氹下都會...

但點知條女咩樣...係唔係玩親都要視頻先有保障 ...
視頻最好,無就看相

真人同視頻對比差70-80%
相更有機會差50-70%
去見時最好有心理準備

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-7-22 01:07 AM 發表

視頻最好,無就看相

真人同視頻對比差70-80%
相更有機會差50-70%
去見時最好有心理準備
不過有時也有例外的。真人比照片視頻靚。:smile_38: :smile_38:
看運看緣啦~~~~~~~~~~:smile_30: :smile_30:

不耍放過任何機會

不耍放過任何機會,醜的當練習,但有安全守則。

引用:
原帖由 andy__648910 於 2007-7-22 11:44 發表
不耍放過任何機會,醜的當練習,但有安全守則。
醜的有時寅係醜到連對多一陣都頂唔順喔:smile_42:

晚上好~~:smile_38: :smile_38:

小弟玩左1年都未遇到索既亦未食過... :smile_39: :smile_30:

引用:
原帖由 ox9 於 2007-7-22 08:25 PM 發表
晚上好~~:smile_38: :smile_38:
晚上好~~大家好~~~~~~:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 studio3388 於 2007-7-22 08:56 PM 發表
小弟玩左1年都未遇到索既亦未食過... :smile_39: :smile_30:
慢慢來啦﹐玩QQ是講緣講運的﹐急唔黎的﹐要有釣魚的心態~~~~~~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆