上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 andy1413 於 2007-5-27 04:59 PM 發表
Dear all Brothers,

try try 博得威 啦.
中 win 無 q, sorry

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 05:08 PM 發表
衰左...:032:
買左3,4...不過做晒腳...而家要輸突...:043:

引用:
原帖由 andy1413 於 2007-5-27 05:09 PM 發表

中 win 無 q, sorry
我都冇...:023:

lucky, cannot have time to buy, heheheheheee

又中一隻.....加州佬甘都頂唔到 too bad:026:

Race 10

number 5 sure win, i will pay this $30, because it is mr. mo

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-27 05:09 PM 發表

買左3,4...不過做晒腳...而家要輸突...:043:
4號都有例飛拖腳, 3號買唔到, 不過見到"零用錢"入直路無力, 不得不認衰.......(仲要今日最重注呢場, 慘烈啊:030: )

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-27 05:15 PM 發表

4號都有例飛拖腳, 3號買唔到, 不過見到"零用錢"入直路無力, 不得不認衰.......(仲要今日最重注呢場, 慘烈啊:030: )
我仲有條win過緊...但係連贏就警察開槍...人地成4舊幾水...心情難受...:043:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-27 05:15 PM 發表

呢場我都斷6..:032:

引用:

尋晚電視個兩條友都有講,晨操突然換好多次腳...:026: :023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆