上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-20 07:28 PM 發表

小弟一向都唔讚成用有用錢來賭錢,用多餘錢來賭錢就會好D,千奇唔好買咁大,娛樂下就算了!:005:
西野
今晚你會推介幾多場波
係開新post定係係呢個post?

引用:
原帖由 lluubb 於 2006-9-20 07:26 PM 發表
我琴晚就系因为累过头训着左,无睇到!所以无跟啊!
不要緊,總會有一次小弟推介心會幫到巴打的!:005:

引用:
原帖由 _Air_Student_ 於 2006-9-20 07:31 PM 發表

西野
今晚你會推介幾多場波
係開新post定係係呢個post?
都會係呢個帖啦,等巴打唔駛搵得咁辛苦!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-20 07:33 PM 發表

都會係呢個帖啦,等巴打唔駛搵得咁辛苦!:005:
頭一頁嗎?
你大約會介紹幾多場波呢今晚?

引用:
原帖由 遊戲男 於 2006-9-20 07:32 PM 發表
西野兄食飯未呀,頭先一路睇你d野一邊食飯:014::014:
你上黎真係做褔人群;);)
準備要行開下,老婆叫到,做褔人群就未至於咁誇張,小弟能幫的都會盡量比下意見咁囉!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-20 07:35 PM 發表

準備要行開下,老婆叫到,做褔人群就未至於咁誇張,小弟能幫的都會盡量比下意見咁囉!:005:
係唔係今晚有心水?
如果係...幾點出?

thx

我絕對認同西野兄的建議...千萬不要用有用錢來睹....
昨晚就有一位人士因為輸$..而問我借500元...現在我熄了電話..不是我不想借..(因為今天跑馬)我驚他又拿來賭...總之小弟勸各位一句...小注怡情..win$是好事..就算現在知道西野兄的tips好準確..但都不要太大注下來去買..
大家要學識忍耐..慢慢拿回所失的...總好過一次過冇曬

我都去吃饭先,一阵番黎继续支持西野兄!

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-20 07:28 PM 發表

小弟一向都唔讚成用有用錢來賭錢,用多餘錢來賭錢就會好D,千奇唔好買咁大,娛樂下就算了!:005:
我又唔會...我跟本冇$....如果用多餘錢博到...咪有書讀law...博唔到..都冇麥野.
不過我想讀大學姐..:013:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆