上一頁下一頁
發新話題

MZ再遇舊囡囡感覺已不如新囡(有相)

收藏  |  訂閱
389  44.2k

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-10-29 10:10 AM 發表 查看引用來源

你比明珠js羣組blacklist 了,你換個名子去再加,就一定加到。
應該吾關事,我用其他兩個 account 刀一樣加吾到,其他場 d 女一樣好多加吾到,我 v7 吾知咩事壞左,救命,有無高人解救下?

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-10-30 09:04 AM 發表 查看引用來源
又有件新女600睇相似好細,有沒有ching報下料?
我唔見有600號既?我最喜歡幼幼,華都有個123睇落好細個喎

引用:
原帖由 mmt2 於 2017-10-30 12:02 PM 發表 查看引用來源

我唔見有600號既?我最喜歡幼幼,華都有個123睇落好細個喎
啱啱見到600,幾可愛。

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-10-30 01:03 PM 發表 查看引用來源
岩岩見到了,近期啲新女睇相都幾高質,真人就唔知喇,期待有報告出

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-10-30 01:03 PM 發表 查看引用來源
加咗!重試埋㖭!

引用:
原帖由 mmt2 於 2017-10-30 05:03 PM 發表 查看引用來源

岩岩見到了,近期啲新女睇相都幾高質,真人就唔知喇,期待有報告出
唔知點去講佢,但一定唔係相中幼幼,就算相中人係佢都應該
係五六年前的佢!但需然真係被照片騙咗上佢,不唔覺得上完佢有跌錢
感覺!總之喜歡幼幼嘅!佢就一定唔啱口味!

服務同身材如何

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-10-30 10:20 PM 發表 查看引用來源

唔知點去講佢,但一定唔係相中幼幼,就算相中人係佢都應該
係五六年前的佢!但需然真係被照片騙咗上佢,不唔覺得上完佢有跌錢
感覺!總之喜歡幼幼嘅!佢就一定唔啱口味!
又是照騙但服務好?不過服務好既女女又真係好過靚女但服務差既......

客服微信話11月開始348。damn it.

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-10-27 06:31 PM 發表 查看引用來源
今日試左新來的1111,第一日返工,高,靚,走肥,波唔細,同之前4條7莫非同一種類型。
星期日我都試過,忘記了她說25定26,但看上去比較成熟,靚就見仁見智,同相片差好遠,舌吻同黑舌都唔想做,原本约了另外一個的,因病取消,所以星期五改约她,比相吸引了我!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆